We-Vibe Tango X – Navodilo za uporabo

We-Vibe Tango X – Navodilo za  uporabo
  1. Vklop / povečaj intenziteto vibriranja
  2. Zmanjšaj intenziteto vibriranja / drži za izklop vibratorja
  3. LED indikator
  4. kontakti za polnjenje
  5. menjava načina vibriranja
  6. potovalna ključavnica  (zaklepanje gumbov)
We-Vibe Tango X navodilo za uporabo
  1. Polni 90 min
  2. Očisti z namenskim čistilom, vodo in milom
  3. Pritisni + gum za vklop vibratorja. Drži gumb +, da preklopiš na najvišjo intenziteto vibriranja
  4. Pritisni gumb za vibriranje, da se pomikaš med 7 cikli vibriranja
  5. Za varno in diskretno potovanje aktiviraj potovalno ključavnico tako, da držiš + in – gumb istočasno 2 sekundi. Tango X bo 2x zavibriral in se zaklenil. Enako storiš za odklepanje. Deaktiviraj potovalno ključavnico tako, da napolniš igračko.
  6. pozicioniraj Tango X na klitoris ali druge erogene točke in uživaj v globokem vibriranju. Razišči različne vrste vibriranja in položaje , da si prilagodiš izkušnjo.

Polnjenje vibratorja

  1. Pred prvo uporabo polnilne naprave preverite lokalno raven napetosti, saj lokalna omrežna napetost ne sme presegati največje omrežne napetosti, podane na polnilni napravi
  2. Izdelek sme biti dobavljen samo z varnostno zelo nizko napetostjo, ki ustreza oznaki
  3. Polnilne naprave ali polnilnega kabla nikoli ne potapljajte v vodo ali druge tekočine
  4. Ta izdelek vsebuje baterije, ki jih ni mogoče zamenjati
  5. Ta izdelek vsebuje polnilno litij-ionsko baterijo
  6. Popolno polnjenje lahko traja do 90 minut, odvisno od stopnje napolnjenosti na začetku polnjenja
  7. pred polnjenjem izpraznite baterijo
  8. Ko uporabljate računalniški izhod USB, se izdelek ne bo polnil, če računalnik preklopi v način spanja
  9. Za polnjenje lahko uporabite kateri koli komercialni napajalnik USB z izhodom, ki ustreza oceni izdelka
  10. Za dolgo življenjsko dobo baterije, izdelek redno polnite, tudi če ni v uporabi

Varnost

Na prodaj samo kot novost. Ni primerno za medicinske namene. Če ste pod zdravnikovo oskrbo in / ali imate bolezen, ki zahteva uporabo katerega koli medicinskega pripomočka, se pred uporabo tega izdelka posvetujte s svojim zdravnikom. Če dražite kožo, bolečino ali nelagodje, takoj prenehajte uporabljati izdelek in se posvetujte s svojim zdravnikom.
Ta izdelek lahko uporabljajo samo odrasli in osebe z zmanjšanimi fizičnimi, senzoričnimi ali duševnimi sposobnostmi ali pomanjkanjem izkušenj in znanja, če so dobili nadzor ali navodila v zvezi z varno uporabo izdelka in razumevanjem nevarnosti. Otroci se ne smejo igrati z izdelkom. Otroci ne smejo čistiti in vzdrževati izdelka. Ne uporabljajte na otečenih ali vnetih predelih kože
Izdelek hranite proč od otrok.
Pred uporabo in po njej vedno očistite v skladu z navodili v priročniku
Redno preverjajte polnilno napravo in izdelek, da nista poškodovana in naprave ne uporabljajte, če so kateri koli deli poškodovani.
Da se izdelek ne poškoduje, izdelek in njegova baterija ne smeta biti izpostavljena temperaturam nad 45 ° C, razstavljena ali mehansko ali električno poškodovana.
Izdelek uporabljajte samo za predviden namen. Ta izdelek ni namenjen analni uporabi. Ne uporabljajte analno!
Skupna uporaba spolnih igrač lahko prenaša spolne bolezni. Svojih spolnih igrač ne delite z drugimi uporabniki, temveč s svojim partnerjem. S partnerjem po potrebi uporabite zaščitne ukrepe. Izdelka ne uporabljajte, če v materialu prevleke zaznate razpoke ali znake razpadanja.
Če se zdi, da izdelek deluje neobičajno, ga izklopite in glejte razdelek za podporo na našem spletnem mestu.
Naprave ne uporabljajte, če je ena od komponent poškodovana

VARSTVO OKOLJA

Kot distributer elektronskih naprav smo zakonsko dolžni brezplačno prevzeti vračilo odpadnih električnih in elektronskih naprav. Izrecno navajamo, da ste kot uporabnik zakonsko dolžni vrniti izrabljene baterije. Elektronskih naprav ali baterij nikoli ne mečite med gospodinjske odpadke. Spodnji simbol (prečrtan koš za smeti) naj bi vas na to izrecno opozoril. Električna in elektronska oprema vsebuje nevarne snovi, ki so lahko škodljive za okolje in zdravje ljudi, če jih ne odstranite pravilno. Stare baterije in akumulatorji vsebujejo onesnaževala, ki lahko, če jih ne shranite ali odstranite pravilno, škodujejo okolju ali vašemu zdravju. Poleg tega stare baterije in akumulatorji vsebujejo tudi pomembne surovine, kot so železo, cink, mangan ali nikelj, zato jih je mogoče reciklirati. Ločeno zbiranje starih baterij in akumulatorjev naj bi omogočilo pravilno recikliranje in se izognilo negativnim vplivom na okolje in zdravje ljudi. Za dodatne informacije, zlasti glede vračanja baterij in elektronskih naprav, obiščite spletno mesto. Da bi zmanjšali vpliv na okolje, vam priporočamo, da po koncu življenjske dobe izdelka uporabite ustrezne sisteme za vračanje. Za podrobnosti se obrnite na lokalno ali regionalno upravo za ravnanje z odpadki.

SKLADNOST
Naprava Tango X je namenjena za uporabo v zaprtih prostorih od + 10 ° C do + 45 ° C. Ta digitalna naprava razreda B je v skladu s kanadskim ICES-003.
FCC SDoC Tango X, 21000-01:
Odgovorna oseba – ZDA Kontaktni podatki: WOW Tech USA Ltd. 103 Foulk Rd, Ste. 202 Wilmington, DE, ZDA19803-3742
Pozornost: predsednik

IZJAVA FCC IN IC: Ta naprava je v skladu z odstavkom 15 pravil FCC in RSS Canada oproščeno licenc Industry Canada je predmet naslednjih dveh pogojev: (1) ta naprava ne sme povzročiti škodljivih motenj in (2) ta naprava mora sprejeti morebitne motnje. , vključno z motnjami, ki lahko povzročijo neželeno delovanje. Ta digitalna naprava razreda B je v skladu s kanadskim ICES-003.

Cet appareil est conforme à la partye 15 des Règles FCC in aux normes RSS oprošča licence d’Industry Canada. L’utilisation est soumise aux deux pogoji ustreza: (1) Cet appareil ne doit pas provoquer d’interférences et (2) cet appareil doit accepter toute interférence, y vsebuje celles qui pourraient provoquer un fonctionnement non souhaité. Cet appareil numérique de classe B est conforme à la norme canadienne ICES-003.

Ta oprema je bila preizkušena in je bila v skladu z omejitvami za digitalne naprave razreda B v skladu z delom 15 pravil FCC. Te omejitve so zasnovane tako, da zagotavljajo primerno zaščito pred škodljivimi motnjami v stanovanjski instalaciji. Ta oprema ustvarja, uporablja in lahko oddaja radiofrekvenčno energijo in, če ni nameščena in uporabljena v skladu z navodili, lahko povzroči škodljive motnje v radijskih komunikacijah. Vendar ni nobenega zagotovila, da v določeni namestitvi ne bo prišlo do motenj. Če ta oprema povzroča škodljive motnje radijskemu ali televizijskemu sprejemu, kar je mogoče ugotoviti z izklopom in vklopom opreme, naj uporabnik poskuša motnje odpraviti z enim ali več naslednjimi ukrepi:
Preusmerite ali prestavite sprejemnik
Povečajte razdaljo med opremo in sprejemnikom.
Priključite opremo v vtičnico na tokokrogu, drugačnem od tistega, na katerega je priključen sprejemnik.
Za pomoč se obrnite na prodajalca ali izkušenega radijskega / televizijskega tehnika. Naprava ne sme biti locirana ali delati skupaj z katero koli drugo anteno ali oddajnikom. OPOZORILO: Spremembe ali modifikacije te enote, ki jih izrecno ni odobrila oseba, odgovorna za skladnost, lahko razveljavijo uporabnikovo pooblastilo za upravljanje opreme.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE
Model: We-Vibe Tango X
Št. Modela: 21000-01
Vhodna moč: 100-240 V ~ 50/45 Hz
Izhod: 5 V 0,75

AEAR registrska številka: DE 74619272

Oblikoval in razvil WOW Tech Canada Ltd., izdelano na Kitajskem. Za informacije o patentih glejte we-vibe.com/patents. SKRB ZA STRANKE care@we-vibe.com we-vibe.com

K nakupu We-Vibe igračke

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Izdelek je bil dodan v vašo košarico.

Nazaj v trgovino Poglej košarico