Feromonski parfum Attract her Confidence

59,95

Na zalogi

Feromonski parfum Attract her Confidence
340347 , , , Proizvajalec:

Feromonski parfum Attract her Confidence

Feromonski parfum Attract her Confidence

Confidence je posebej oblikovan feromonski parfum za moške, ki želijo pritegniti ženske. Čas je, da pokažete svojo pustolovsko plat; različica vas, ki ostane mirna, hladna in zbrana ne glede na situacijo. Navdušite svoje dekle s svojim šarmom in kolonjsko vodo Confidence Pheromone.

S kombinacijo prijetnih mošusnih vonjav podprtih s podtoni jasmina in medu, bo ta kolonjska voda zagotovo poudarila vaše najboljše lastnosti. Ko boste prepojeni s feromoni, bodo ženske obračale glave, kamor koli boste šli. Ne glede na to ali iščete ljubezen, poskušate vzpostaviti pristne povezave ali upate, da boste svoji najdražji dali nekaj novega,da ji bo privlačno na vas, Confidence je kot nalašč za to delo.

Priporočamo, da ga nosite kot vašo dnevno kolonjsko vodo. Ne samo, da bo pokazal vaše najboljše lastnosti – pomagal vam bo, da se boste počutili najbolje, dopolnil vaš vsakodnevni videz in vas pripravil za uspeh. Confidence je popoln vonj za dvig samozavesti vsakega moškega. Naj dvigne tudi vašo.

Zgornje in srednje note iz mešanice mošusa in medu so obogatene z elementi citrusov, da se izrazijo še bolj sveže in barvito. Nov občutek vonja se razkrije v osnovnih notah, zahvaljujoč jasminu, ki se mu ni mogoče upreti in mehkim notam poparka vanilje – navdihujočega in zapeljivega bogatega materiala, ki ustvarja globoko intenzivno in pustolovsko aromatično dišavo.

  • Zgornje note: jagoda, citrusi
  • Srednje note: jasmin, koriandrova semena, med
  • Osnovne note: vanilija, ambra, mošus

 

Vsebina: 50 ml

Sestavine/Ingredients: Ethanol, Aqua, Propane-1, 2-diol, Castor oil, Androstenol, Ededic acid

Morda vam bo prav tako všeč…

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close