Diskretno pakiranje & dostava

Diskretno pakiranje & Dostava

Vsi izdelki so pakirani diskretno, v nevtralno embalažo – iz paketa ni razvidna njegova vsebina.


Dostavo paketov za nas izvaja dostavna služba GLS. Pošiljatelj naveden na ovojnici paketa je:
Nordex d.o.o.
Štihova ulica 12
1000 Ljubljana

Poštnino plača kupec in znaša:
– za pakete z dostavo na naslov v Sloveniji 3,99 €
– za pakete z dostavo na naslov na Hrvaškem 7,99 €
– za nakup nad 70,00 € je poštnina brezplačna

V primeru, ko si preusmerite dostavo na prodajno mesto BS Petrol, OMW, paketomat ali izberete katero drugo možnost preusmeritve paketa, lahko nastanejo dodatni stroški, ki jih plača kupec ob prevzemu paketa. Dostavna služba lahko zaračunava tudi dodatek za plačilo paketa s plačilno kartico. Cenik teh storitev je na voljo na spletnih straneh dostavne službe GLS.

Vsa naročila pripravimo in odpremimo v najkrajšem možnem času – isti oz. naslednji delovni dan glede na datum naročila. Rok za dostavo paketa je 1 – 2 delovna dneva. Naročila prejeta do 11.00 ure bodo odpremljena isti delovni dan.

Osebni prevzem

Izdelki naročeni s “plačilom po povzetju” in izbranim načinom “osebni prevzem” so pripravljeni 4 ure po oddanem naročilu in bodo za kupca rezervirani 3 delovne dni od datuma naročila. Po preteku tega roka se naročilo šteje za preklicano in bo stornirano.

Pri načinu plačila “Nakazilo na TRR” je rok za izvedbo plačila 3 dni (upoštevajo se delovni dnevi). Ko vaše plačilo prispe na naš TRR, bomo izdelke odposlali oz. lahko izdečlke prevzamete, če ste izbrali možnost “osebni prevzem”. O možnosti prevzema vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

Osebni prevzem oz. izdaja blaga se vrši v naši poslovalnici Lolita erotic shop, BTC, dvorana A, spodnja etaža, Ameriška ulica 13, (prej Šmartinska 152), 1000 Ljubljana, od ponedeljka do sobote med 9.00 in 20.00, tel.: 01-585 29 22 ali 068 947 645

Pogoji poslovanja
Vračila in Odstop od pogodbe
Plačila

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close