Piškotki

To spletno stran – v nadaljevanju Stran, upravlja Nordex d.o.o. Sedež naše družbe je Štihova ulica 12, 1000 Ljubljana.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in, da se s to politiko strinjate.

V podjetju Nordex d.o.o. posvečamo varstvu osebnih podatkov veliko pozornost. Tu so navedene informacije o tem, katere osebne podatke obdelujemo, še posebej o naših strankah in uporabnikih naše spletne trgovine, ali te podatke obdelujemo na podlagi podanega soglasja ali na drugi pravni podlagi, v kakšne konkretne namene jih uporabljamo, komu jih lahko posredujemo in kakšne so vaše pravice v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih Nordex spletnih strani ali do spletnih strani naših trgovcev ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih strani Lolita erotic shop ali tretjih oseb, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Obveščamo vas, da Lolita erotic shop in njen lastnik Nordex d.o.o. ne sprejemata nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij o naših izdelkih in storitvah, v datotekah z dnevniki na vašem računalniku samodejno zbiramo in shranjujemo informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Te podatke uporabljamo za učinkovito upravljanje Strani, da izvemo več o vedenju naših uporabnikov po vsej Strani, da analiziramo trende in da zberemo demografske podatke o naših uporabnikih na celovit način. Zbrani podatki se lahko uporabijo za naše tržne in oglaševalske storitve ter za komunikacijo (na primer optimizacijo in izboljšanje uporabniških izkušenj, ki zagotavlja bolj privlačne ponudbe in storitve).

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

»Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Lolita erotic shop spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Lolita erotic shop lahko na tej Strani uporablja dve vrsti piškotkov:

Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.

Vztrajni piškotki: vztrajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Vztrajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Vztrajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Če želite prebrati več, obstaja o piškotkih veliko spletnih publikacij. Glej na primer: http://www.allaboutcookies.org

4. Piškotki tretjih oseb

Za namen oglasov in za optimizacijo naše marketinške komunikacije lahko Lolita erotic shop kot oglaševalce uporablja tretje osebe. Tretje osebe kot oglaševalci uporabljajo piškotke za merjenje učinkovitosti oglasov in za prilagoditev oglaševalske vsebine. Informacije, ki so zbrane s strani oglaševalcev kot tretjih oseb, lahko vključujejo podatke kot so geografsko-lokacijski podatki (kot izhajajo iz IP-naslova) ali kontaktne podrobnosti kot so e-poštni naslovi, če bi bili zbrani preko te Strani.

5. Merilne kode (web beacons) in slikovne pike

To mesto vsebuje merilne kode (imenovane tudi: “spletni tag-i”). Merilna koda je pogosto transparentna grafična podoba, ki običajno ni večja od 1 slikovne pike x 1 slikovne pike in se nahaja na spletni strani ali v e-pošti, ki se uporablja za spremljanje spletnega obnašanja uporabnika, ko obiščete spletno stran ali pošlje e-pošto. Za merilne kode so uporablja tehnologija tretjih oseb, na tej Strani tisto od Omniture Publish, in sicer za spremljanje aktivnosti uporabnikov na naši Strani. Omogoča nam, da lahko sledimo, kateri računalnik je dostopil na določeno spletno stran, kdaj in
od kod (država / mestna raven).

6. Sledenje in analiza

Lolita erotic shop za stalno optimizacijo svojega tržnega komuniciranja uporablja analitično programsko opremo “Analytics” od Google Inc. Slednja omogoča sledenje spletnega vedenja v smislu časa, geografske lokacije in uporabe te Strani. Ti podatki se zbirajo preko sledilnih slikovnih pik in/ali piškotkov. Podatki pridobljeni preko sledilnih slikovnih pik in/ali piškotkov so anonimni in se ne povezujejo z osebnimi podatki. Lolitashop teh podatkov ne deli z nobenimi tretjimi osebami za njihovo samostojno uporabo.

7. Omogočanje in onemogočanje piškotkov in podobne tehnologije

Omogočeno vam je, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke na vseh obiskanih spletnih straneh, tako da spremenite nastavitve v vašem internetnem brskalniku. Na primer, če uporabljate različico Internet Explorer 8.0, morate storiti naslednje: 1. izberite Orodja ter nato Internetne Možnosti 2. kliknite zavihek Zasebnost 3. uporabite drsnik za izbiro želene nastavitve.
Pri drugih internetnih brskalnikih se v primeru, da želite izvedeti več o tem, kako spremeniti nastavitve brskalnika ali kako izbrisati piškotke, prosimo obrnite na navodila vašega brskalnika.

Upoštevajte prosim, da nekatere funkcije in popolna funkcionalnost te Strani ne bo več na voljo, ko bodo piškotki onemogočeni.

8. Spremembe naše politike zasebnosti

Vse bodoče spremembe naše politike zasebnosti bomo objavili na tej strani. Prosimo, da za kakršnekoli posodobitve ali spremembe redno preverjate našo politiko zasebnosti.

9. Naš kontakt

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na naslov, naveden v nadaljevanju. Enako velja v primeru, če želite imeti dostop do vseh podatkov, ki jih imajo o vas in ki so bili zbrani s pomočjo te Strani glede na vašo pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve in popravka podatkov, ki se nanašajo na vas, ali če želite, da se ti podatki popravijo, blokirajo ali izbrišejo.

Nordex d.o.o.
Štihova ulica 12,
1000 Ljubljana
Slovenija

Obvestite nas na:
info@lolita.si

T: +386 01 585 29 22

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close