Novoletni darilni set Vivre 1

115,00

Na zalogi

Novoletni darilni set Vivre 1

Novoletni darilni set Vivre 1

Novoletni darilni set Vivre 1

Darilni set za pare vsebuje rabbit vibrator zanjo, vibracijski obroček zanj, lubrikant in antibakterijsko vrečko za shranjevanje igračk.

Vivre Rabbit vibrator Coco je duo vibrator izdelan iz mehkega silikona in ABS-a, z nežno fleksibilnim, zaobljenim trupom in fleksibilnim stimulatorjem klitorisa. Ima 2 vibracijska motorčka, ki nudita močno in globoko vibriranje s  tremi hitrostmi in 7 ritmi, da si lahko vsakdo najde svoje najljubše vibriranje.
Rokovanje je enostavno, s tremi gumbi. Trup in stimulator klitorisa imata vsak svoj motorček, da si lahko prilagodiš predstavo. Coco lahko uporabiš v kadi ali pod tušem, saj je popolnoma vodotesen.

Vibracijski obroček Bibi je obroček za penis izdelan iz mehkega silikona in ABS-a. S tremi hitrostmi vibriranja in 7 ritmi ti Bibi nudi tvojo najljubšo nastavitev vibriranja. Fleksibilen in elastičen obroček stimulira penis in partnerko, če se uporablja med penetracijo.
Rokovanje je enostavno, z enim samim gumbom obrobljenim z obročkom v modni rose gold barvi. Bibi se lahko uporablja pod tušem ali v kadi, saj je popolnoma vodotesen.

Lubrikant Madonna 50 ml je izdelan na vodni osnovi, z vonjem in okusom slastne vanilije. Lubrikant je primeren za vse vrste potrebnega vlaženja, odličen je pri oralnih spolnih igricah.

Lubrikant Wicked Aqua 10 ml Ultra luksuzen in svileno gladek z edinstveno kombinacijo kakovostnih sestavin, obogaten z aloe vero in vitaminom E, je tako bogat, da boš presenečen, da ni silikonski! Se popolnoma absorbira, brez ostankov. AQUA je izdelan, da izboljša vzburjenje & intenzivira ekstazo.

Lubrikant Wicked simply Hybrid 10 ml je kremast hibrid kot noben drug! Izjemno gladek in bogat je ta dolgo trajajoč mešan (vodni in silikonski) hibridni lubrikant žametno mehak in super spolzek. Z antioksidanti bogat ekstrakt listov oljke izboljša vlažilne in bio-statične lastnosti tega hibrida. Varen za uporabo z igračkami.

Antibakterijska vrečka za shranjevanje igračk vsebuje ultra-fine kristale, ki sproščajo srebrne ione z nadzorovano stopnjo le, ko obstajajo pogoji za rast bakterij. Antibakterijske lastnosti trajajo skozi več pranj in trajajo toliko kot življenjska doba vrečke. Poseben material iz katerega je vrečka izdelana, ne pušča muck, tako da tvoj izdelek ne bo nikoli zmuckan.

Za vlaženje teh izdelkov priporočamo na vodni osnovi izdelane lubrikante.
Napajanje: akumulatorska baterija, usb polnjenje
Material: silikon, ABS
Vodotesnost: da

 

Vsebina embalaže

  • rabbit vibrator Coco
  • vibracijski obroček Bibi
  • polnilni kabel usb
  • lubrikant 50 ml
  • 2x lubrikant 10 ml
  • antibakterijska vrečka za igračke
  • napotki za vzdrževanje

 

Ne spreglej: napotki za vzdrževanje izdelkov

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close