Satisfyer Pro 2 generation 3

86,95

Na zalogi

Satisfyer Pro 2 generation 3

Satisfyer Pro 2 generation 3

Satisfyer Pro 2 generation 3

Satisfyer Pro 2 generation 3 predstavlja senzacionalno novo tehnologijo imenovano “liquid air” ali po naše tehnologijo tekočega zračnega valovanja ali enostavneje – tapkanja.  Satisfyer Pro 2 generation 3 vključuje dodatno kapico s fino membrano, ki nudi užitek z valujočimi dotiki (tapkanjem), ki tvorijo občutek vodnih curkov. Trup stimulatorja je čvrst, s tankim silikonskim plaščkom, zamenljivi kapici sta v celoti iz silikona.

 

 • tehnologija “liquid air” deluje kot senzualni curki vode
 • stimulira klitoris s tapkanjem brez direktnega kontakta
 • vibracije; 12 vibracijskih programov
 • silikon; v silikonski plašček ovit trup igračke, silikonski kapici
 • Bluetooth / App; upravljanje na daljavo
 • 2 močna motorčka z ločenim upravljanjem
 • 11 intenzitet valovanja in 12 programov vibriranja
 • z aplikacijo, ki omogoča neskončne možnosti programov
 • vodotesen IPX7

 

Satisfyer Pro 2 generation 3 Connect Appis je ultimativna igračka, ko gre za stimulacijo klitorisa. Naslednik Satisfyer Pro 2 je veliko več kot klasičen vibrator z zračno stimulacijo. Zahvaljujoč dvema motorjema, imaš sedaj možnost razvajanja z 12 vibracijskimi programi. Dih jemajoča revolucija je inovativna Liquid Air tehnologija: dodatna kapica z ekstra tanko in mehko silikonsko membrano ustvari močne valove, ki posnemajo senzualno valovanje vode.

Satisfyer Pro 2 generation 3 preplavi tvoje telo z valovi užitka, nudi izjemen, naraven občutek in omogoči orgazem kot še nikoli doslej.  Imaš raje stimulacijo klitorisa z domačo in povsem brezkontaktno zračno tehnologijo? Ker ima ta igračka dve silikonski glavici, imaš vedno izbiro. Prepusti se 11 programom zračne stimulacije, ki jo lahko uporabiš samostojno ali kombiniraš z vibriranjem.

Zahvaljujoč Stisfyer Connect aplikaciji boš uživala v še več raznolikosti tvojih solo seans: ustvari svoj lasten ritem z oblikovalcem vibracij, poveži se s tvojim Spotify računom in doživi orgazem v ritmu tvoje priljubljene glasbe ali pa prepusti nadzor partnerju, ki lahko tvojo igračko upravlja iz kjerkoli na svetu. Aplikacija je brezplačno na voljo za iOS in Android.

Kaj so še druge prednosti Satisfyer Pro 2 generation 3?

Ta igračka za stimulacijo klitorisa je izdelana v izboljšanem mat dizajnu. Za razliko od predhodnika, je ta inovativna igračka izdelana iz 100%, telesu prijaznega, na dotik mehkega silikona, ki je na dotik gladek in še posebej higienski. Ker je igračka vodotesna (IPX7), je idealen družabnik v vroči kopeli ali pod tušem, hkrati pa se jo enostavno očisti z vodo in milom. Ko dosežeš neverjetne orgazme, igračko enostavno napolniš s priloženim USB kablom.

 

Za vlaženje tega izdelka priporočamo na vodni osnovi izdelane lubrikante.
Napajanje: akumulatorska baterija, usb polnjenje
Material: silikon, abs
Premer: 4,6 cm
Dolžina: 16,4 cm

 

Vsebina embalaže

 • zračni stimulator z vibratorjem in tapkanjem
 • 2 silikonski glavi
 • polnilni kabel
 • napotki za vzdrževanje

 

Ne spreglej: navodilo za uporabo

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close