Navodilo za uporabo vibracijskih igračk z usb polnjenjem

Navodilo za uporabo vibracijskih igračk z usb polnjenjem

Navodilo za uporabo vibracijskih igračk z usb polnjenjem

S temi navodili vas želimo seznaniti s koristnimi navodili in vam podati nekaj nasvetov kako ravnati in uporabljati ta izdelek. Ta navodila smo pripravili tudi zato, da vam bo ta erotična igračka prinesla čim več užitka z različnimi načini uporabe.

POLNJENJE VIBRATORJA

Operite in popolnoma posušite vaš vibrator preden ga polnite.
Vtaknite kabel v USB adapter ali USB vhod. Vsak USB adapter je primeren za polnjenje.
Drugi del kabla:
1. prislonite na kovinski konektor, če ima vaša igračka magnetno polnjenje
2. nežno potisnite v odprtino za polnjenje
3.  s konico predrite silikon in nežno potisnite, če je vaša igračka vodotesna in ima s silikonom zaščiteno odprtino za polnjenje

Če uporabljate računalniški USB vhod, se vaš vibrator ne bo polnil, če bo računalnik v stanju hibernacije.
Za daljšo življensko dobo baterije baterijo napolnite preden vibriranje postane slabotno.
Baterijo igračke vedno napolnite pred shranjevanjem.
Upoštevajte: če igračke dlje časa ne uporabljate, se baterija lahko popolnoma izprazni. Za daljšo življenjsko dobo baterije je potrebno periodično polnjenje, priporočamo polnjenje 1x mesečno.

Navodila za uporabo in ravnanje z vibracijsko erotično igračko:

1. Očistite erotično igračko pred prvo uporabo in nato po vsaki uporabi s toplo vodo in milom, uporabite lahko tudi posebno čistilo izdelano za ta namen.  Pozor – ne pozabite, da je vaša erotična igračka električen izdelek in da v primeru, ko igračka ni vodotesna, vlaga preko gumbov ali odprtine za polnjenje lahko povzroči okvaro

2. Na površino vibracijske erotične igračke nanesite zadostno količino vlažilnega gela (igračka naj bo vlažna, gel pa naj ne teče z nje). Pazite, da ne boste z vlažilnim gelom prekrili stikala, saj lahko to vodi k motnjam v delovanju vaše erotične igračke. POMEMBNO: Uporabljajte le na vodni osnovi izdelane vlažilne gele! Silikonski vlažilni geli in vlažilni geli izdelani na oljni osnovi lahko povzročijo razpad materiala!

3. Vklop / izklop; za vklop je potrebno pritisniti gumb za vklop oz. gumb nekaj sekund držati, da se igračka vklopi

4. Ko ste nežno vstavili ali namestili izdelek, pazljivo pritisnite  gumb za hitrost vibriranja in izberite željeno hitrost vibriranja oz. izberite funkcijo s kontrolne enote, ki jo želite uporabiti. Pritiskajte ali potiskajte gumb za nastavitev hitrosti počasi in previdno, ne na silo.

5. Po uporabi erotično igračko izključite in jo počasi izvlecite ali odmaknite iz/od vašega telesa.

6. Vibracijska erotična igračka naj se ohladi preden jo spravite

7. Vašo erotično igračko shranite na čistem, hladnem in suhem mestu, saj lahko vlaga povzroči poškodbe. Ne puščajte izdelka na direktni sončni svetlobi! 8. Vibracijsko erotično igračko shranjujte ločeno od ostalih izdelkov izdelanih iz različnih materialov, da se izognete kemični reakciji med različnimi materiali

Opozorila in splošni naveti:

 1. Shranite izven dosega otrok!
 2. Ne uporabljajte vibracijske erotične igračke na mestih kjer je koža obolela, vneta ali poškodovana.
 3. Z vašo erotično igračko se ne dotikajte drugih ljudi, da se izognete prenosu bolezni in infekcij.
 4. Na embalaži pazljivo preberite opis materiala iz katerega je erotična igračka izdelana, da se izognete alergijskim reakcijam – npr. alergija na lateks in podobne alergije.
 5. Pri vibracijskih erotičnih igračkah, ki niso vodotesne pazite, da vlaga ne pride preko gumbov ali odprtine za polnjenje saj lahko povzroči okvaro.
 6. Vodotesne vibracijske igračke so odporne na kapljice, npr. tuš, večina igračk  pa ni vodotesna v smislu, da bi jih lahko povsem potopili pod vodo.
 7. Stopnjo vodotesnosti preverite na originalni embalaži, priloženih originalnih navodilih ali spletni strani proizvajalca izdelka.
 8. Če se vibracijska erotična igračka pregreje, jo takoj izključite in počakajte, da se popolnoma ohladi preden jo ponovno uporabite.
 9. Pazljivo ravnanje in uporaba vibracijske erotične igračke vas varuje pred poškodbami in nesrečami.
 10. Ne grejte ali hladite izdelka veliko razen takrat, ko je to izrecno priporočeno.
 11. Ne upogibajte in/ali raztegujte vibracijske erotične igračke premočno. Nikoli ne uporabljajte sile.
 12. Vibracijsko erotično igračko uporabljajte izključno kot masažno in/ali stimulacijsko napravo med predigro, za samozadovoljevanje ali za popestritev med spolnim odnosom in ne za katerikoli drug namen.
 13. Prodajalec ne odgovarja za poškodbe izdelkov,  ki nastanejo pri neprimerni in/ali nepravilni uporabi

Reklamacije: reklamacije upoštevamo le ob predložitvi računa! Reklamacije upoštevamo le v primeru, ko je jasno razvidno/dokazljivo, da se je napaka pojavila/nastala zaradi tovarniške napake pri izdelavi izdelka. Reklamacije ne upoštevamo v primeru, ko se napaka pojavi/nastane zaradi nepravilne in/ali neprimerne rabe, zlorabe izdelke in/ali malomarnosti.

Garancija ne krije poškodb nastalih zaradi neprimerne in nepravilne rabe ali poškodb zaradi popravil ali razstavljanja od oseb, tehnikov ali servisa, ki ni pooblaščen s strani proizvajalca. Vsak poskus odpiranja ali razstavljanja igračke (ali njenih dodatkov) vodi k izgubi garancije.

Produkt uporabljate na lastno odgovornost. Prodajalec ne nosi nobene legalne odgovornosti za noben problem povzročen z uporabo tega produkta.

Zgornje navedbe ne vplivajo na vaše zakonske pravice.

Ob uporabi izdelkov vam želimo veliko užitkov!

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Izdelek je bil dodan v vašo košarico.

Nazaj v trgovino Poglej košarico