Vibratorji iz mehkih materialov

Vibratorji iz mehkih materialov so prijetnejši za uporabo kot klasični vibratorji iz ABSa. Resnično prijetni so vibratorji iz TPR mase oz. cyberskina, ki je na otip takšen kot prava koža. Vibratorji iz PVCja so cenovno ugodni, se pa počasi umikajo boljšim izdelanim iz silikona. Silikon je namreč kvaliteten, čvrst in prožen material, ki ne povzroča alergij, pa še njegova površina je povsem neporozna tako, da je enostaven za vzdrževanje in telesu prijazen.

Vibratorji iz mehkih materialov so različnih velikosti in oblik, od povsem standardnih v naravni obliki oz obliki penisa, pa do modernih namenjenih stimulaciji točke g, stimulaciji klitorisa, penetraciji, lahko pa združujejo vse to v eni erotični igrački. Za stimulacijo klitorisa so popularni vibratorji v obliki metuljčka, ki klitoris stimulirajo tudi med spolnim odnosom.

iskanje

Prikazovanje 1–24 od 77 rezultatov

View :
Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close