Fun Factory Mea Premium suction toy

199,90

Počisti

Fun Factory Mea Premium suction toy

Fun Factory Mea Premium suction toy

Čas je, da zacvetiš

MEA izhaja iz tvojih najbolj senzualnih sanj in se osredotoča samo nate. Občuti toplo sapico vetra in razišči okolico nežnih hribčkov in delikatno dišečih cvetlic. Nato se potopi v čisto, neskončno globoko jezero katerega vode valovijo do obale.

MEA (latinsko za moj) je seksualna igračka izdelana samo zate.  Je mehka na otip in se čuti naravno pod tvojimi prsti. Vibratorjeva žametna površina zamegli meje med igračko in telesom in nagradi z edinstvenimi, dolgo trajajočimi vrhunci, ki so povsem nezemeljski.

 • sesalna igračka za stimulacijo klitorisa
 • super tiho delovanje zahvaljujoč patentirani magnetnemi Wave tehnologiji
 • izkusi več zaporednih orgazmov z vodenimi programi
 • BOOST in COOL DOWN funkciji ti dovolita nastavitev intenzitete
 • diskretno polnjenje v visoko kakovostni šatulji
 • 5 hitrosti 3 vzorci vibriranja
 • spominska funkcija, potovalna ključavnica – zaklene gumbe za diskretno in varno potovanje

 

MEA, sesalna igračka kot nobena druga

Prepusti se senzualni stimulaciji MEE, novi igrački iz Fun Factory. Njihov vibrator s tlačnim valovanjem nežno obkroži vsak klitoris z vibracijami – ne glede na obliko in velikost klitorisa. Plus, patentirana tehnologija magnetnega valovanja omogoča več zaporednih orgazmov z različnimi vrstami stimulacije – in vse so skoraj popolnoma tihe.

Ni ti potrebno mirovati. Tudi, ko si v gibanju, stimulacija ne bo prekinjena.  MEA ravno tako izjemno dobro deluje v vodi. Ta sesalna igračka zagotavlja užitek brez kompromisov. Izdelana je v Nemčiji iz 100% telesu prijaznih materialov.

MEA ima stilsko oblikovano polnilno šatuljo. Polni in shrani svojo priljubljeno novo igračko higienično in diskretno do tvoje naslednje igre.

Razišči MEA

MEA ti nudi prostor, da se prepustiš, stran od pričakovanj, pravil in pritiska. In ne tako kot klasične igračke za telo (lay-on), se ta sesalna igračka čuti bolj realno, podobno kot neverjeten oralni seks. Za vse navdušence nad MEA (in vse, ki bi to radi bili), so tukaj odgovori na najbolj pogosta vprašanja o igrački.

Kaj natančno je tako dobro pri sesalni igrački?
Sesalna igračka kot je MEA deluje z vibriranjem zraka in stimulira tvoj klitoris brez, da bi se ga dotikala. To preprečuje pretirano stimulacijo in ne zmanjša tvoje občutljivosti. Sesanje ustvari povsem drugačno stimulacijo kot npr. klasičen lay-on vibrator in vodi k celo bolj intenzivnim in dlje časa trajajočim orgazmom. Množina? Oooh, ja.

Torej, ta igračka imitira oralni seks?
Seveda, Mea nudi mnogo več kot to. Vrsta in intenziteta vibracij varira, odvisno od programa, ki ga izbereš. Pri “Intense orgasm” programu se prepustiš hitremu intenzivnemu sesanju, ki bo vodilo direktno k osvobajočemu orgazmu. “Deep orgasm” program je po drugi strani kot profesionalen kunilingus, ki vodi do vrhunca celega telesa. V “Edging” programu te MEA vzburja na vso moč le, da nato preklopi in popolnoma umiri v “Cool down” program. Rezultat je ekstra intenziven, daljši vrhunec – ali več. Ker z MEA je več orgazmov več kot mogočih.

Nove funkcije igračke

“Boost” gumb
Zahvaljujoč vgrajeni “BOOST” funkciji lahko dosežeš maksimalno intenziteto tvoje nove sesalne iračke s samo enim pritiskom na gumb in se vrneš na prejšnjo nastavitev ravno tako hitro. To je idealno za vse, ki prisegajo na “Edging”.

“COOL DOWN” gumb
Zakaj se zaustaviti, ko se počutiš najbolje? Po ultimativnem “OMG” orgazmu ti funkcija “COOL DOWN” dovoli uživanje v neprimerljivem po-orgazmičnem stanju. In, če želiš, se lahko ponovno potopiš v fascinanten svet MEA.

AUDIO podpora
MEA audio podpora te vodi, ko navigiraš med na videz neskončnimi možnostmi različnih programov. Slišala boš en pisk preden pričneš z vsako hitrostjo in dva piska preden pričneš vsak program.

Zakaj ima MEA takšno obliko?

Odkrij dizajn, ki zabriše mejo med igračko in telesom. Povečana okrogla odprtina se prilega vsakemu klitorisu, usmerjajoč sesanje k tvojemu telesu brez direktnega dotika. Zahvaljujoč njeni ergonomski obliki in nežnim oblinam boš MEO držala udobno medtem, ko boš enostavno navigirala med različnimi programi. Trije dvignjeni gumbi naredijo upravljanje igračke enostavno in intuitivno.

Še ena nova možnost: po tvoji seansi se MEA uleže v elegantno oblikovano polnilno šatuljo, skrita pred radovednimi očmi in vedno pripravljena na naslednjo seksualno raziskovanje.

 

Za vlaženje tega izdelka priporočamo na vodni osnovi izdelane lubrikante.
Napajanje: akumulatorska baterija
Material: silikon
Višina: 6,9 cm
Širina: 3,8 cm
Premer sesalne odprtine: 1,4 cm
Vodotesnost: da

 

Vsebina embalaže

 • sesalni vibrator MEA
 • polnilni kabel
 • polnilna in shranjevalna šatulja
 • napotki za vzdrževanje

 

Ne spreglej še: navodilo za uporabo

Barva

roza, zelena

Morda vam bo prav tako všeč…

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!

Izdelek je bil dodan v vašo košarico.

Nazaj v trgovino Poglej košarico