CLICK’N’CHARGE G5 – navodilo za uporabo

CLICK’N’CHARGE G5  – navodilo za uporabo

CLICK’N’CHARGE G5 – navodilo za uporabo

Fun Factor®y je za atraktivne igračke izdelane iz visokokvalitetnega in hipoalergenskega materiala. Perfekten dizajn, harmonična zunanjost in nepozabni rezultati so kombinacija, ki ustvarja kvaliteto izdelkov iz Fun Factory®.

Prvovrstna kvaliteta “Made in Germany”. Igračka ni za medicinsko uporabo.

Pomembne tehnične informacije

– Nihajoče temperature okolja (npr., ko izdelek nosimo okrog) lahko vodijo k lahni kondenzaciji pod določenimi pogoji. Prosimo, da počakate nekaj ur, da se igračka prilagodi temperaturi okolja, preden jo pričnete uporabljati.
– “Magnetic plug” in območje okrog motorčka vibratorja se lahko segrejeta. Konektor je varnostno izoliran, vendar se lahko kljub temu segreje.
– USB: Kratek stik usb konektorja na vašem PC/MAC ali prenosniku je odvisen od vaše naprave, preverite thenična navodila pred uporabo. Lahno razvijanje toploto se vseeno lahko pojavi.
– Za polnjenje vaše igračke uporabljajte le originalen polnilnik – Magnetic plug
– Click’n’charge vibratorji se ne smejo shranjevati, če niso napolnjeni. Redna uporaba baterije zagotavlja njeno daljšo življenjsko dobo.Baterije bi morale biti napolnjene po daljšem obdobju shranjevanja.
– Igračke NE SMETE uporabljati in polniti, če se pojavi nenavadno segrevanje, ali mehanske poškodbe, posebnosti (razbarvanje, nenavadni pojavi, deformacija igračke)
– Pri nepravilnem rokovanju ima lahko baterija nekontrolirano eksotermno reakcijo. Če se pojavi ta nevarnost, uporabite standardno previdnost in zavrzite celoten vibrator.
– Ne postavljajte konice magnetnega polnilnika na kovinsko površino saj obstaja nevarnost kratkega stika.
– Magnetna “gumba” na magnetnem polnilniku ne bi smela priti v kontakt eden z drugim, saj bo to povzročilo napako zaradi kratkega stika.
– Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi ( npr. v avtomobilu)
– Ne mečite polnilne enote/ USB polnilnega kabla ali igračke v ogenj
– Ne prebadajte igračke s koničastimi/ostrimi predmeti
– Ne odpirajte igračke na silo
– Če igračka zagori, ne gasite z vodo
– Zaščitni krog baterije varuje baterijo pred prenapolnjenjem ali popolnim izpraznjenjem.
– Če se kontrolna lučka (LED) na magnetnem polnilniku in/ali stenskem vtikaču ne prižge, iztaknite polnilno enoto.
– Iztaknite polnilno enoto, ko se vibrator ne uporablja (varčujte energijo, neracionalna uporaba elektrike v stanju stand-by)

STRONG TOYS

– Kartice z magnetnim trakom/zapisom ne bi smele v kontakt z igračko, embalažo ali polnilno enoto, saj lahko magnete na kartonu igračka ali polnilna enota poškodujeta.
– Magnetna polja lahko vplivajo na mehanske in elektronske komponente kot npr. srčni vzpodbujevalnik. Priporočamo, da ne uporabljate igračke ali vibracijskega jajčka direktno čez srčni vzpodbujevalnik. Kontaktirajte vašega zdravnika za več informacij.

OPOZORILO
– Nikoli ne uporabljajte polnilne enote pod tušem ali v kopalni kadi!
– Ne dovolite, da pride polnilni del v kontakt z vodo ali vlago!
– Igračka deluje samo brez kontakta s polnilno enoto (magnetic charger)!

PAZITE
Z izjemo nekaterih modelov (BiMiNi, Calla, Paul&Paulina), vibratorji niso primerni za analno uporabo, saj jih analne mišice ob nepravilni uporabi lahko potegnejo v anus.

FUN FACTORY silikonske igračke niso otroške igrače. Upoštevajte tudi, da igračke niso medicinski pripomoček!

Če Click’n’charge vibratorji pridejo v stik s silikonskim lubrikantom (bodyfluid), Fun Factori ne garantira, da se material iz katerega je igračka izdelana, ne bo navzel neprijetnega vonja.

Tehnični podatki

Material : (vibracijsko telo) 100% standardni medicinski silikon
Temperatura za shranjevanje: 0 – 40°
Najvišja temperatura okolice med delovanjem: 40°
Kapaciteta baterije: 500 mAh
Povprečen čas polnjenja: 6 – 8 ur
Čas pripravljenosti baterije je v povprečju 3 mesece, nato ponovno napolnite baterijo!

Zaklepanje/odklepanje gumbov

Odklepanje: pritisnite in držite gumb FUN in gumb + hkrati 5 sekund, da se kontrolna enota odklene
Zaklepanje: pritisnite in držite gumb FUN in gumb – hkrati 5 sekund, da se kontrolna enota zaklene

CLICK’N’CHARGE G5 – navodilo za uporabo: Material
Fun Factory igračke so izdelane iz 100% silikona, ta material je pogosto uporabljan v medicini, kozmetiki in industriji prehrane. Silikon je fleksibilen, hipoalergenski, brez vonja in enostaven za čiščenje.

Nega
Pred prvo uporabo očistite vašo igračko s toplo vodo in nežnim milom. Pomembno: nujno je, da gračko očistite, če jo nameravate uporabljati vaginalno potem, ko ste jo uporabljali analno.

Namig
Kapljica lubrikanta na vodni osnovi je vse kar še potrebujete za udobno penetracijo.

Za okolje
Serija CLICK’N’CHARGE vibratorjev ima akumulatorsko baterijo. S tem Fun Factory doprinaša k varovanju okolja in proti klimatskim spremembam.

Ko se baterija v vibratorju iztroši, je ne morete zamenjati – zavržete celo igračko. Igračka ne sodi med gospodinjske odpadke. V kolikor je možno se posložujte metod za recikliranje in igračko odvrzite na okolju prijazen način. Blister embalaža je izdelana iz okolju prijaznega PET materiala.

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close