Izdelki za masažo

Izdelki za masažo

Izdelki za masažo

Masaža ne samo, da je prijetna, temveč lahko tudi izboljša vaše seksualno življenje. Senzualna masaža sprošča in pospeši krvni obtok, to pa vodi tudi k hitrejšemu vzburjenju.
Ne glede na to ali ste se odločili za enostavno masažo hrbta ali za čutno senzualno masažo, potrebovali boste nekaj za vlaženje – suha masaža dejansko lahko boli.

Na srečo je na izbiro resnično veliko izdelkov za masažo. Priporočamo, da imate pri roki vedno vsaj enega izmed njih, ker nikoli ne veste kdaj se pojavi potreba po masaži!

Masažna olja

Masažno olje ponuja več uporabnih stvari: začini dolgočasen večer, doda senzualno dimenzijo dolgočasni masaži hrbta, zmanjša trenje in poskrbi za svileno, gladko in drseče telo. Večina masažnih olj je netoksičnih in na voljo v različnih gostotah in vonjih, ter neškodljivih za zaužitje v manjših količinah. Kljub temu vedno preberite navodilo na steklenički, preden se lotite lizanja olja s telesa vašega partnerja. Večer s senzualno masažo se ne sme končati z obiskom zdravnika.

Če masažno olje kupujete prvič, predlagamo, da izberete več manjših stekleničk in preizkusite več različnih olj, preden se odločite za nakup večje količine masažnega olja.

Izdelki za masazo 1

Masažno olje – uporaba

Za čajno žličko masažnega olja zlijte v dlan in dlani podrgnite med seboj. Tako boste segreli dlani in masažno olje. Olja nikoli ne zlijte iz stekleničke direktno na telo – olje je hladno in povzroči neprijeten občutek. Olje vmasirajte v telo vašega partnerja. Olje po potrebi dodajajte. Če imate po masaži mastno kožo, se obvezno stuširajte.
Masažno olje lahko svobodno nanašate na hrbet, roke, noge, zadnjico in vrat. Ne nanašajte ga na genitalije razen, če je na steklenički posebej navedeno, da je olje varno za nanašanje na sluznico. Kljub temu, da je olje deklarirano kot varno, najprej nanesite majhno količino, da preverite, če morda partner ni alergičen ali olje morda ne draži njegove kože. Masažnih olj ne uporabljajte na izdelkih iz lateksa kot so npr. seksualne igračke iz lateksa in na kondomih razen, če so navodila na steklenički drugačna. Masažna olja niso primerna za vlaženje pri penetraciji razen, če je na steklenički posebej navedeno, da je olje primerno za analno, vaginalno ali oralno igro.

Masažni losioni

Če vam ni všeč rahlo mastna koža, ki ostane po uporabi masažnega olja, boste morda želeli preizkusiti masažni losion. Če imate mastno kožo, boste morda želeli začeti z masažnim losionom namesto z masažnim oljem. Masažni losioni vlažijo suho kožo zato so primerni za vse tiste s suho ali kombinirano kožo.
Za masažo hrbta lahko uporabite navaden losion za roke medtem, ko je za masažo telesa bolje uporabiti posebne losione namenjene masaži. Ti pustijo manj mastno kožo in imajo pogosto prijeten vonj in/ali okus.
Masažni losioni se uporabljajo na enak način kot masažna olja: za čajno žličko losiona nanesite v dlan, podrgnite dlani med seboj in pričnite z masažo. Losion boste morali dodajati bolj pogosto kot masažno olje.

Enako kot masažna olja tudi masažnih losionov ne smete uporabljati na izdelkih iz lateksa (na seksualnih igračkah iz lateksa in na kondomih) razen, če je na steklenicki navedeno drugače. Masažnega losiona tudi ne smete nanašati na sluznico – za analno ali vaginalno igro. Mnogi losioni so varni za zaužitje, vendar vedno preverite navedbo na steklenicki. Ne pozabite, da imajo lahko losioni, ki niso izdelani za zaužitje, resnično grozen okus in bi se morda želeli izogniti oralnemu eksperimentiranju razen, če uporabljate izdelek izdelan za oralno igro.

Izdelki za masazo 2

Masažna olja, ki pogrejejo (warming efekt)

Kljub temu, da morda niso najboljša izbira za masažo telesa, pa so masažna olja z warming efektom odlična za genitalno masažo ali za masažo manjših delov telesa kot npr. prsi, zadnjice, stegen in rok.
Warming olje deluje podobno kot masažno olje: za čajno žlicko olja zlijte v dlan, podrgnite obe dlani med seboj in ga v tankem sloju nanesite na željeno mesto. Nežno vmasirajte v kožo, po potrebi ga dodajte. Ko boste nadaljevali z masažo, se bo warming olje segrevalo in vašemu partnerju nudilo prijetno tople občutke.

Nekatera masažna olja z warming efektom se ne smejo uporabljati na izdelkih iz lateksa – preberite navodila na steklenički. Warming olja niso primerna za uporabo na sluznici – ne uporabljajte jih za vaginalno ali analno penetracijo, lahko pa jih nanesete na zunanje dele spolovil.

Izdelki za masazo 3

Ne glede na to, da izdelka za masažo ne boste uporabljali ob vsakem seksualnem udejstvovanju, pa je pametno imeti nekaj stekleničk izdelkov za masažo v bližini. Večina jih je uporabnih nekaj let; odprite steklenicko in poduhajte vsebino pred uporabo. Če ima vsebina neprijeten vonj ali kakšno nenavadno usedlino, se je znebite. Bolje je biti varen kot potem obžalovati.

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Izdelek je bil dodan v vašo košarico.

Nazaj v trgovino Poglej košarico