Revolucija erotičnih igračk

<strong>Revolucija erotičnih igračk</strong>

29.05.2023 – portal 24ur.com

Katera seksualna igračka ustreza tvojemu telesu

V zadnjih letih je tehnologija izdelave erotičnih igračk izjemno napredovala. Plastični vibratorji in rigidne igračke neprijetnih vonjav so davna preteklost. Moderne seksualne igračke sledijo oblinam telesa, so estetsko oblikovane in tehnološko napredne. Izdelane so iz telesu prijaznega in varnega silikona in opremljene z vsakovrstnimi tehnološkimi možnostmi kot je Bluetooth, različni vibracijski vzorci in napredni motorji s kroženjem, suvanjem, sesanjem. Vse to in še več, da nam zagotovijo ugodje in dobro počutje. Na voljo je za vsakogar nekaj, za vsak okus, vsak spol in vsako telo.

Revolucija erotičnih igračk - moderne seksualne igračke iz kvalitnega in telesu varnega silikona vibrator dildo butt plug

Katera igračka je prava zame

Prvi vibrator je običajno osnovna seksualna igračka s katero spoznavamo možnosti, ki jih tovrstne igračke nudijo, hkrati pa odkrivamo svoje telo. Ugotavljamo kaj nam prinaša užitek in kako se ob tem počutimo. Te igračke so vseh barv, oblik in velikosti, od preprostih paličastih oblik do zaobljenih, tako imenovanih lay-on vibratorjev. Namenjene so tako ženskam kot moškim, niso omejene po spolu, uporabljajo se za stimulacijo erogenih točk obeh partnerjev.

S posebnim poudarkom in ženskim užitkom v mislih so oblikovani rabbit vibratorji in igračke s sesalno stimulacijo.

Rabbit vibratorji se osredotočajo na več erogenih točk hkrati. Opremljeni so z več motorji, nudijo pa lahko različne vzorce vibriranja, kroženje, masažne perle, simulirajo penetriranje.

Pravo revolucijo so povzročile igračke z zračno stimulacijo. Njihovi snovalci so se osredotočili na najbolj občutljiv del ženskega telesa in igračko opremili z vibriranjem in sesalno tehnologijo, ki zagotavlja najbolj napredno in intenzivno stimulacijo klitorisa. Orgazmi nikoli prej niso bili tako nebeški in tako hitro dosegljivi. In kar je še bolje – to igračko je enostavno vtakniti v torbico in jo imeti vedno pri roki.

Revolucija erotičnih igračk - rabbit vibrator s sesalnim stimulatorjem klitorisa zračna stimulacija rose vibrator tracy's  dog

Prav nič ne zaostaja razvoj in povpraševanje po erotičnih igračkah za moške. Tudi te so različnih oblik, izdelane iz prijetnih materialov in opremljene z napredno tehnologijo za moški užitek. Uporabniki si najpogosteje izberejo električne masturbatorje, sledijo jim žepne različice, bolj pogumni pa izbirajo med vibratorji za prostato.

Posebej zanimive so seksualne igračke za pare. Lahko bi rekli tudi – kaj pa ni igračka za pare?

Igračka za pare je vsaka igračka, ki jo uporabljamo s partnerjem, hkrati pa so le te mnogokrat oblikovane tako, da jih par lahko nosi med seksom in z njimi nadzira skupen užitek in čas orgazma. Opremljene z daljinci in Bluetoothom paru nudijo možnost oddaljenega nadzora in uporabo izven zavetja svojega doma. Nekatere med njimi lahko celo povežemo med seboj in uživamo v sinhronizirani masturbaciji medtem, ko sta partnerja vsak na svojem koncu sveta.

Če povzamemo: seksualne igračke so danes skoraj tako pogost pripomoček kot je zobna ščetka. Preden izberemo svojo, si odgovorimo na vprašanje kakšnega dotika si želimo, kakšno izkušnjo iščemo, si želimo preizkusiti kaj novega, bo igračka za zunanjo ali notranjo uporabo. Nato pa pogumno novim užitkom nasproti.

Revolucija erotičnih igračk - seksualne gračke za pare masturbator maser prostate g-spot vibrator
Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close