Vibracijski erekcijski obroček

Vibracijski erekcijski obroček

Vibracijski erekcijski obroček: odlična seksualna igračka za pare

Če bi radi seksualno igračko, ki jo boste resnično lahko delili s partnerjem, potem boste zagotovo izbrali vibracijski erekcijski obroček. Narejen je tako, da zadovoljuje oba partnerja istočasno – vibracijski erekcijski obročki so idealna igračka za pare!

Vibracijski erekcijski obrocek 1

Najprej poglejmo kako deluje na moškega: namen erekcijskega obročka je, da zmanjša pretok krvi iz penisa v erekciji in jo zadržuje v njem. To ne povzroči le občutka ugodja in prijetnega pritiska, ampak vpliva tudi na trdnejšo erekcijo, ki bo trajala dlje časa. Ponavadi se erekcijski obroček nosi na korenu penisa, nekateri pa ga nosijo tudi na sredini oz. takoj za glavico penisa.
Že užitek in daljša erekcija je pridobitev za oba partnerja, ko pa v obroček vstavimo še vibrator, smo dobili še stimulator klitorisa za žensko in ustvarili zmagovalno kombinacijo za oba partnerja.

Tipi erekcijskih obročkov

Kako se odločiti kateri vibracijski obroček je ravno pravšnji za vas?

1. Najprej razmislite o različnih materialih iz katerih so izdelani obročki:

 • TPR je zelo mehak material, ki daje zelo realističen občutek
 • silikon je hipoalergenski in enostaven za čiščenje
 • trši jelly ali TPE najbolje prenaša vibracije skozi material
 • mehak jelly ali TPE je dovolj mehak in elastičen

2. Nato razmislite o drugih značilnostih vibracijskega erekcijskega obročka:

 • Želite stalno vibriranje in proste roke?  Potem boste morda razmislili o obročku, ki ima brezžičen vibrator.
 • Če izberete obroček z vibratorjem, ki ga lahko izvlečete iz obročka, boste vibrator lahko uporabili tudi na drugih delih telesa.
 • Za še daljšo erekcijo razmislite o dvojnem obročku. Dvojni obročki imajo 2 obročka – enega, ki se ga natakne na penis in enega, ki se ga natakne okoli mošnje. Dva obročka v enem!
 • Izbirate lahko med obročki z »multispeed« vibratorji in vibratorji z več stopnjami, ki tudi pulsirajo.
Nasveti in uporaba

Da bi imeli od vaše nove seksualne igračke kar največ, upoštevajte nekaj nasvetov:

 • Ob vsaki seksualni igrački uporabljajte lubrikante, tudi penetracija bo z uporabo lubrikantov bolj prijetna. Erekcijski obroček navlažite z lubrikantom, saj ga boste tako lažje nataknili in tudi sneli – pa še seks bo bolj prijeten!
 • Kadar uporabljate kondom in erekcijski obroček skupaj, najprej nataknite kondom in nato erekcijski obroček čez kondom. Nikar ne poskušajte nositi kondoma čez erekcijski obroček!
 • Vibracijski erekcijski obročki iz trdega jelly-a niso zelo elastični, zato jih nataknite, ko je penis le napol v erekciji. Veliko ljudi pravi, da se je vredno potruditi, saj obročki iz tršega materiala bolje prenašajo vibracije.
 • Pri erekcijskih obročkih iz mehkih materialov ni pomembno kdaj obroček nataknete – pred ali v erekciji tudi, če je odprtina obročka zelo majhna. Ti obročki so narejeni, da se raztegujejo in tesno prilegajo.
 • Za intenzivnejše občutenje vibracij poskusite položaj z dominantno vlogo ženske. To ji bo omogočilo, da s težo telesa kontrolira kako močan naj bo pritisk vibratorja na njeno telo.
 • Če moški ugotovi, da mu obroček otežkoča ejakulacijo, naj ga pred orgazmom sname.
 • Če obroček postane pretesen, ga takoj snemite. Nikoli ne nosite obročka več kot pol ure naenkrat!
 • V redkih primerih, ko se obroček težko sname, z ledom ali s hladno vodo ohladite penis, da erekcija upade in snemite obroček.
 • Ko snemate obroček, to storite počasi in z občutkom. Prepričajte se, da z obročkom niste zapeli sramnih dlak.
Opozorilo

Vibracijskega erekcijskega obročka ne uporabljajte, če nalahno krvavite ali imate težave s krvnim obtokom, če ste diabetik ali trpite za vaskularnimi in/ali živčnimi motnjami! Obročkov ne uporabljajte, če jemljete antikoagulante, aspirin ali druga zdravila za redčenje krvi. Če zaznate neprijeten občutek ali kakšne druge nenavadne spremembe telesa vključno s pomodrevanjem, bolečino, krvavitvijo ali izgubo občutka, snemite obroček in obiščite zdravnika. Obročka ne nameščajte na ranjeno, oteklo ali infektirano mesto!

Naj vas vse te informacije ne prestrašijo; erekcijski obročki so v resnici zelo preprosta seksualna igračka! In, če upoštevamo koliko zabave prinesejo v posteljo, bi vsak par moral imeti vsaj enega!

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Izdelek je bil dodan v vašo košarico.

Nazaj v trgovino Poglej košarico