Vibratorji zanjo

Vibratorji zanjo

Vibratorji zanjo

Rabbit vibratorji

Rabbit vibratorji ponujajo ženskam največji užitek. Užitek podvojijo s stimulacijo G točke, ki jo povzroča kroženje paličastega dela vibratorja medtem, ko je klitoris simultano stimuliran. Nekateri rabbit vibratorji ponujajo še celo hkratno analno stimulacijo in tako potrojijo ženski užitek. Vgrajen dinamični dvojček v rabbit vibratorju je zagotovilo, da vibrator ustreže praktično vsaki uporabnici. In niti dva Rabbit vibratorja nista popolnoma ista, vsak namreč ponuja drugačno kombinacijo vibriranja, rotiranja, obračanja in pulsiranja. Zato morate preizkusiti več kot enega samega!

Rabbit vibratorji
Stimulatorji G točke

Lahko si mislite, da je G točka le plod domišljije, mitska izmišljotina, vendar je skrita globoko v ženski vagini “sveti gral” ženskega užitka. Nekaterim ženskam in njihovim partnerjem povzroča nemalo preglavic v želji po lociranju le te. Vsak izmed enkratnih vibratorjev iz te skupine izdelkov pa ne samo, da jo bo našel, ampak bo to težko opredeljivo točko tudi dražil, šcegetal in pripeljal do orgazmične blaženosti in slasti.

Vibratorji za točko G
Stimulatorji klitorisa

Stimulatorji klitorisa so izdelani natančno zato – za užitek, ki ga ženskam prinaša klitoris. In ni nenavadno, da so ti izdelki tako popularni, če upoštevamo dejstvo, da je večini žensk potrebna direktna stimulacija klitorisa, da dosežejo orgazem. Vendar je celo klitoralni orgazem zelo osebna izkušnja in nobena ženska ne reagira enako kljub uporabi različnih erotičnih igračk. V tej skupini izdelkov boste tako našli široko paleto izdelkov za stimulacijo klitorisa. Preizkusite več kot enega in primerjajte rezultat.

Vibrator za klitoris
Kroglice in jajčki

Kroglice in jajčki so majhni, vendar zelo močni vibratorji, ki imajo obliko kroglice ali jajčka in se jih lahko uporablja po površini telesa, še pogosteje pa se jih vstavi v vagino ali rektum. Analne kroglice so popularne tako med začetniki kot tudi med tistimi z več tovrstnimi izkušnjami. Anus je erogena cona tako za moške kot za ženske in vibracijska kroglica lahko stimulira živčne končiče znotraj rektuma in tudi prostato. Analni stimulatorji so enostavni za uporabo, ekonomični, nudijo pa tudi izjemen užitek. Če povzamemo – na voljo je širok izbor glede na lastnosti kot je oblika, cena, način vibriranja…

Vibracijske kroglice in vibraciski jajček
Vibratorji z daljinskim upravljanjem

Brezžični vibratorji z daljinskim upravljanjem so zelo popularni tako med pari kot tudi med posamezniki. Najdemo jih med vibratorji, stimulatorji klitorisa, vibracijskimi kroglicami…
Ti vibratorji niso za plašne, zato se z njimi spoznavajte počasi. Začnite počasi, sanjajte visoko in si predstavljajte in raziskujte možnosti za vas in vašega partnerja!

Wireless Remote vibrator z daljincem
Električni vibratorji

Ste že utrujeni od stalnega menjavanja baterij v vašem vibratorju ali stimulatorju? Zakaj ne bi dali priložnosti električnemu vibratorju? Samo predstavljajte si zadovoljstvo ob dejstvu, da mu nikoli ne zmanjka “življenske tekočine”. Res je, da morate imeti v bližini vtičnico, vendar pa moč vibriranja in vzdržljivost nimata primerjave! Poleg tega pa lahko vedno uporabite podaljšek. Če do sedaj še niste preizkusili enega od teh navdušujocih izdelkov, potem je sedaj skrajni čas, da to storite. Ne boste obžalovali!

Elektricni vibrator
Masažerji

Na izbiro je veliko senzualnih in sproščujocih masažerjev. Veliko teh masažerjev ima priložene različne nastavke za še več užitka. Uporabite lahko kateregakoli izmed njih, potujte po telesu, počasi in z občutkom, da sprostite mišice, spušajte se navzdol po telesu… Ostalo pa prepuščamo vaši domišljiji…

Masažer
Mini vibratorji

Preizkusite enega od mini potovalnih vibratorjev za diskretno stimulacijo – kjerkoli in kadarkoli. Ti majhni vibratorji so izdelani v resnično veliko oblikah in velikostih. So dovolj majhni, da jih lahko potisnete v vaš žep ali torbico, hkrati pa še vedno nudijo dovolj intenzivno stimulacijo. Mini vibratorji – enostavno mobilni!

Mini vibratorji
Realistični vibratorji

Realistični vibratorji izgledajo in na otip delujejo kot pravi penis. Izdelani so, da se jih dotikamo, se z njimi trepljamo, ljubkujemo in jih obožujemo. Preizkusite katerega izmed njih in ne boste obžalovali. Deležni boste vsega užitka, ki ga ustvarja intenzivna stimulacija in to ravno tam, kjer šteje največ, hkrati pa boste uživali še ob vizualnem efektu, ki ga sicer ponuja “prava stvar”.

Realističen vibrator
Seti vibratorjev

Vibracijski seti nudijo veliko izbire in možnosti ob uporabi erotične igračke. Veliko setov ima priložene različne nastavke za vibrator tako, da vam ne bo nikoli dolgčas ob iskanju novih možnosti, kako jih uporabiti. In lahko nam zaupate, ko pravimo, da se med seti viratorjev najde za vsakogar nekaj… poglejte in se prepričajte sami!

Seti vibratorjev
Stimulatorji za bradavičke

Stimulatorji za bradavičke so izdelani tako, da stimulirajo žensko točno tam, kjer je treba – na bradavičkah ali klitorisu. Veliko žensk ima zelo občutljive bradavičke in le ravno pravšnja stimulacija jih lahko ponese v “višave”. Preizkusite razlčne tipe stimulatorjev saj ima vsak vgrajen nekaj edinstvenega kot npr. nastavitev hitrosti vibriranja, pulsiranje…
Če stimulator uporabljate v kombinaciji z drugimi igračkami ali med spolnim odnosom, vas ta brenčeč stimulator lahko ponese do perfektnega orgazma in celo do nepozabne celostne izkušnje.

Vibrator & stimulator za bradavičke
Tanki vibratorji

Tanki, gladki vibratorji so idealni za začetnike in tiste, ki le občasno posežejo po erotični igrački. Na izbiro je ogromno različnih gladkih vibratorjev, ki se med seboj razlikujejo po dolžini, debelini, barvi, občutku in materialu. So ravno tako močni, kot ostale igračke, vendar so manj debeli – za udobnejše prileganje. Preizkusite jih nekaj in ugotovite kateri premika gore za vas!

Tradicionalni vibratorji

V tej skupini je še posebej velika izbira vibratorjev. Moto teh vibratorjev bi lahko bil tudi: “Ena velikost definitivno ne ustreza vsem!” Vendar lahko kljub temu izbirate med različnimi barvami, oblikami, lastnostmi in blagovnimi znamkami. Preglejte ponudbo in izberite tistega, ki najbolj ustreza predstavi o tem, kakšen naj bi bil vaš vibrator.

tradicionalni vibrator
Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close