Realistiki

Realistiki

Realistiki: Tako blizu pravi stvari!

Če izbirate igračko, ki spada med »realistične« je igračka lahko oblikovana po resničnem penisu ali vagini. Material iz katerega je igračka izdelana je na otip zelo podoben pravi  koži. Ti materiali so poimenovani po različnih blagovnih znamkah, najbolj znani pa so Cyberskin, Futurotic, Magic flesh…, vsi pa so na otip bolj ali manj enaki.

Ljudje se zaljubijo v realistike, ker tako zelo spominjajo na pravo kožo in se hitro segrejejo na telesno temperaturo. Toda podobnost se ne konča tukaj. Realistična igračka je trdna kot penis v erekciji, toda še vedno fleksibilna. Zunanja površina se vdaja na pritisk in guba kot koža. Dodajte še realističen izgled in občutek in dobite osupljivo izkušnjo!

Realistiki zahtevajo nekaj več nege, vendar je ponavadi puder za vzdrževanje igrački priložen. Da bi realistično igračko ohranili čisto in v tip-top obliki, jo umivajte s toplo vodo in antibakterijskim milom. Osušite jo tako, da jo nežno ovijete v brisačo ali pa jo pustite, da se posuši na zraku, nato jo potresite s pudrom. Če vam priloženega pudra zmanjka, je primerno nadomestilo Baby puder oz. Talkum puder. Tovrstne igračke je nemogoče sterilizirati, zato ni priporočljivo, da jih delite razen, če uporabljate kondom nameščen na igračko.
Še ena stvar, ki jo morate vedeti o realističnih igračkah je, da morate igračko shranjevati na suhem mestu, ker lahko začne plesneti. In verjemite, na seksualni igrački ne želite plesni. Če že imate katero izmed realističnih igračk in ste opazili temne pike na njej, jo takoj zavrzite!

Če iščete seksualno igračko, ki izgleda, se občuti in se tudi obnaša kot prava stvar, potem je realistik idealna izbira!

Realistiki
Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Izdelek je bil dodan v vašo košarico.

Nazaj v trgovino Poglej košarico