Erekcijski obročki

Erekcijski obročki

Kako jih uporabljamo in čemu so namenjeni

Erekcijski obroček ali obroček za penis je obroč, ki se ga nosi okrog penisa. Njegov osnovni namen je zmanjšati odtekanje krvi iz penisa v erekciji, da bi ustvarili močnejšo erekcijo ali erekcijo zadržali dlje časa. V medicini se obroček uporablja samostojno ali pa v kombinaciji z erekcijsko črpalko za obvladovanje erektilne disfunkcije.

Obroček je lahko tudi del okrasitve genitalnega predela.

Kaj naredi erekcijski obroček?

Erekcijski obroček deluje tako, da zadrži kri v penisu kar naredi erekcijo bolj čvrsto hkrati pa erekcija traja dlje časa. To pomeni, da lahko obroček uporabimo zato, da penetracijski del seksa traja dlje časa. Za ta namen se obroček namesti na koren penisa.

Pritisk, ki ga ustvari obroček, lahko nudi prijetno občutenje in masturbacijo s partnerjem povzdigne na višjo raven.

Vibracijski erekcijski obročki naredijo vse to, imajo pa še dodaten bonus – vibrirajo in stimulirajo penis. So tudi odlična seksualna igračka za pare, saj jih je veliko oblikovanih tako, da vibrirajo proti partnerkinemu klitorisu – dvojen orgazmični užitek!

Tako namestimo enega ali več erekcijskih obročkov
Kako namestimo enega ali več erekcijskih obročkov
Obvladovanje erektilne disfunkcije

O erektilni disfunkciji govorimo takrat, ko moški težko vzpostavi in/ali zadrži erekcijo dovolj dolgo za spolni odnos.

Čeprav je pogostejša pri starejših ljudeh, se lahko pojavi v vsakem starostnem obdobju. Lahko je samo enkraten dogodek zaradi npr. prekomernega uživanja alkohola ali utrujenosti,  lahko pa se pojavlja redno iz mentalnih ali zdravstvenih razlogov, partnerskih izzivov…

Obroček za obvladovanje erektilne disfunkcije deluje tako, da upočasni odtekanje krvi iz penisa in mu omogoči, da ostane čvrst dlje časa. Najbolje deluje takrat, ko še vedno lahko vzpostaviš delno ali polno erekcijo. Če ne, najprej uporabi erekcijsko črpalko, ki ti lahko pomaga ustvariti erekcijo in nato učinkovito uporabi še obroček.

Izboljšana erekcija

Četudi nimaš težav z vzpostavljanjem erekcije, ti lahko obroček pomaga do bolj čvrstega in večjega penisa v erekciji, ki traja dlje. Nekateri uporabljajo obroček zaradi izgleda, drugi zaradi občutkov.

Čeprav lahko tvoj prijatelj izgleda nekoliko večji, ne pričakuj čudežev. Majhna sprememba v velikosti je vse kar lahko pridobiš varno. Nošenje obročka, ki je pretesen, lahko povzroči otekanje, vendar ne takšnega, ki si ga želiš.

Občutki

Nošenje obročka lahko izboljša občutenje, kar lahko naredi masturbacijo, oralni seks in penetracijo bolj prijetno z več užitka.

Upočasnjen pretok krvi podaljša občutenje, kar lahko vodi k bolj močnim orgazmom. Oh, ja, prosim!

Ko smo že pri občutkih – več občutka je čudovito, vendar te ob nošenju obročka ne sme boleti. Če se ne počutiš dobro ali se ti nekaj enostavno ne zdi prav, takoj snemi obroček.

Stimulacija klitorisa

Ja, res je! Obroček za penis lahko nudi užitek klitorisu tudi, ko v enačbi ni penisa. Za to se gre zahvaliti vibracijskemu obročku.

Natakni vibracijski obroček čez prste ali na dildo za solo zabavo ali pa naj ga partner nosi na strap-onu. Vibracijski obroček lahko natakneš tudi na drugo vibracijsko igračko in hkrati uživaš od znotraj in od zunaj.

Vibrirajoča masturbacija

Vibracijski obročki so tako priročni!
Natakni enega čez prste ali dlan in ga nosi medtem, ko masturbiraš z rokami. Ker si lastnik penisa, da sploh lahko uporabiš ta namig – obroček lahko natakneš na penis in ga nosiš medtem, ko masturbiraš.

V primeru, da nosiš obroček okrog dlani, bodi nežen, saj obroček ni bil izdelan ravno za tak način uporabe. Še posebej bodi pozoren okrog pubisa. Silikon lahko včasih zapne kakšno dlako in pocuka.

Nebeški oralni seks

Seveda lahko nosiš erekcijski obroček med oralcem, ampak to ni edini način uživanja med njim.

Fleksibilen erekcijski obroček je lahko nataknjen preko jezika medtem, ko se ti partner sprehaja z jezikom gor in dol po penisu.

Moralo bi biti samoumevno, vendar vseeno – pazi na majhne dele (kot npr. baterije), da ti ne zdrsnejo po grlu…

Raziskovanje erogenih točk

Snemi obroček s penisa in pojdi na potovanje po svojih in partnerjevih erogenih točkah. Naša telesa so polna erotično nabitih območij, ki samo čakajo, da jih odkriješ in stimuliraš.

Z vibracijskim obročkom okrog tvojih prstov ali dlani ti bo uspelo odkriti točke, ki ti nudijo največ užitka.

Analni užitek

Erekcijski obroček lahko popelje analne igrice na povsem nov nivo. Vibracijski obroček se lahko nosi na penisu med redno analno penetracijo.

Obroček se lahko nosi tudi, da analna in dvojna penetracija postaneta bolj prijetni – dodaj en obroček na penis ali na strap-on in enega na analni čep.

Tako lahko namestimo vibracijski obroček
Tako nosimo vibracijski erekcijki obroček
Varnost

Erekcijski obročki so varni, vendar vseeno imej v mislih nekaj napotkov, da se izogneš neprijetnemu obisku urgence.

  • Pred uporabo obročka za obvladovanje erektilne disfunkcije se najprej posvetuj z zdravnikom, da izključiš še neodkrito bolezensko stanje.
  • Ne uporabljaj erekcijskega obročka, če imaš težave s strjevanjem krvi ali krvno obolenje kot je anemija srpastih celic.
  • Obročka ne nosi več kot 20 minut naenkrat.
  • Uporabi velikodušno količino lubrikanta pri vsakršni obliki analnih igric.
  • Za enostavnejšo namestitev obročka uporabi malce lubrikanta.
  • Če ne uporabljaš raztegljivega obročka, moraš izbrati pravo velikost, da bo obroček opravil svojo nalogo brez, da bi prekinil krvni obtok.
  • Izogibaj se materialom na katere bi lahko bil alergičen. Npr. lateks in nekatere kovine.
  • Po vsaki uporabi očisti obroček in ostale igračke, da se znebiš bakterij in zmanjšaš možnost infekcije s spolno prenosljivimi boleznimi.
  • Snemi obroček, če začutiš kakršnokoli neugodje ali bolečino, ali opaziš modrice ali otekanje.
Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close