Silikon

Silikon

Silikon

Nedvomno ste že slišali za silikon, najverjetneje v povezavi s povečanjem prsi (prsni vsadki). In veste kaj? Ta trpežen material se uporablja tudi za druge namene!

Silikon

Zaradi njegove trpežnosti je silikon odličen material za seksualne igračke. Ker pa je večina silikonskih igračk izdelanih ročno – več dela pa pomeni višji strošek, so silikonske igračke ponavadi nekoliko dražje. Vendar se splača plačati nekoliko višjo ceno.
Ker je silikon popolnoma neporozen material, ga je mogoče popolnoma očistiti že z milom in vodo ali ga sterilizirati v vreli vodi, kar vam omogoča, da si igračko delite, če jo le dobro očistite po vsaki uporabi.
Vašo igračko najbolje očistite v vreli vodi v cca. 20 minutah (ob dejstvu, da igračka ni na baterije!). Silikon je tudi praktično hipoalergenski – ni še bilo zabeleženega primera, da bi kdo imel alergično reakcijo na silikonsko erotično igračko.

Če je cena vaše edino merilo, ko se odločate za nakup silikonske seksualne igračke – naj ne bo!  Višja cena igračke se bo obrestovala z njeno daljšo življensko dobo. Silikonske igračke so praktično neuničljive – ob predpostavki, da je hišni ljubljenček ne bo uporabljal za igračko za žvečenje.
Poleg tega je silikon mehak in prožen material in nudi realističen občutek za zelo senzualno izkušnjo. Silikon se zelo lepo in hitro segreje na telesno temperaturo. Enostavno ga podržimo pod curkom tople vode in to je to.

Če si želite le najboljše in ste to tudi pripravljeni plačati, vam bo seksualna igračka iz silikona to vračala z veliko doživetega užitka!

Pomembno: za vlaženje silikonske seksualne igračke ne smete uporabljati silikonskega vlažilnega gela saj lahko poškoduje njeno površino. Uporabljajte le na vodni osnovi izdelane lubrikante.

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close