Med nama se je kar iskrilo

Med nama se je kar iskrilo
08.05.2023 – portal 24ur.com

Med nama se je kar iskrilo

Po nekaj mesecih sva zašla v rutino, dan se je zlil z dnevom, najini večeri so postajali vse bolj dolgočasni, nato pa…

Govoriti o spolnosti in težavah povezanih z njo s svojim partnerjem je lahko neprijetno zato je pomembno, da si zaupata in sta pri tem iskrena.

Spregovoriti o tehnikah in izdelkih za boljše seksualno življenje ni kritiziranje partnerja, temveč pot k boljši spolnosti in eksplozivnemu užitku.

Zaradi hitrega tempa življenja in stresa se vse bolj pogosto dogaja, da si zaradi utrujenosti tako ženske kot moški ne zaželijo intimnosti in posledično spolnosti. Ženske se srečujejo z zmanjšanim odzivom, lahko se počutijo manj ženstvene ali čutne. Na drugi strani pa je pri moških njegova spolna moč in zmožnost pogosto povezana z njegovimi občutki in uspehom. Rezultat je zmanjšan libido, pomanjkanje intime, nedoživljanje orgazma pri ženskah in težave z vzpostavljanjem erekcije in prehiter izliv pri moških.

Za izstop z vrtiljaka pomanjkanja intime naj se partnerja o svojih seksualnih željah in potrebah najprej pogovorita, upoštevata naj individualne meje, zanimanja in fantazije. V svoje spolno življenje naj vključita nove tehnike in tudi katerega od pripravkov za izboljšanje spolnosti.

Izdelki za masažo
Razvajajta se z masažo

Z masažo na enostaven način začinita vajino intimnost ne glede na to ali šele začenjata biti resna ali pa sta skupaj že dolgo. Bodita odprta za novosti, raziskujta partnerjevo telo, za bolj erotično izkušnjo zatemnita prostor, uporabita glasbo za vzdušje. Najboljši nasvet? Vedno imejta na voljo dovolj izdelkov za masažo!

Uporabljajta lubrikante

Čeprav je nekaj drgnjenja ob partnerja lahko zabavno, pa je drgnjenje na suho ogromna ovira pri spolnosti. Povsem novo izkušnjo užitka v spalnici vama lahko nudijo lubrikanti; izbrati morata le pravi izdelek za vajine sekskapade. Povsem naravnega, takšnega, ki se segreva ali hladi, odišavljenega, z okusom…možnosti so neskončne.

Kaj pa afrodiziaki?

Ženske običajno potrebujejo dlje časa za vzpostavitev željenega vzburjenja zato veliko žensk poseže po različnih stimulansih v obliki intimnih kremic in stimulacijskih gelov. Moški na drugi strani lahko svojo predstavo izboljšajo z različnimi pripravki s katerimi vzpostavijo čvrstejšo in dlje časa trajajočo erekcijo.
Prebujen libido, več in bolj intenzivni občutki in najbolj eksploziven užitek kar sta jih doživela skupaj so razlogi zaradi katerih danes veliko parov poseže po spolnih vzpodbujevalcih in afrodiziakih.

Stimulanski in afrodiziaki
Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Izdelek je bil dodan v vašo košarico.

Nazaj v trgovino Poglej košarico