Japonske ali vaginalne kroglice

Japonske ali vaginalne kroglice

Japonske ali vaginalne kroglice

O seksu in seksualnih igračkah je napisanega veliko. Večina se osredotoča na to kaj uporabiti za več in intenzivnejši orgazem – v paru ali z masturbiranjem. Le malo pa je napisanega o razvnemanju, vzburjanju, stimulaciji…

Japonske, vaginalne ali geisha kroglice 1Geisha kroglice izhajajo iz Japonske iz obdobja okrog leta 500. Ženske že stoletja uporabljajo te kovinske kroglice za večji lasten in partnerjev užitek. Na Japonskem te kroglice poznajo pod imenom “rin no tam” kar bi po naše pomenilo “zvončkljajoči zvonček”. Večina kroglic je namreč izdelanih tako, da imajo v večjo zunanjo kroglico vstavljeno še manjšo notranjo kroglico, ki se med gibanjem premika in ustvarja muzikalen zvončkljajoč zvok.
Bistvo geisha kroglic ni v tem, da žensko takoj privedejo do orgazma, kar večina žensk pričakuje od njih, temveč v tem, da jih imajo vstavljene dlje časa. Z njimi opravljajo vsakdanja opravila, premikajoče kroglice pa jih medtem dražijo skoraj do seksualne “blaznosti” in, ko njihov ljubimec končno vstopi vanjo, se bo enostavno “stopila” in eksplodirala v kataklizmični erupciji slasti in blaženosti.

Japonske kroglice

Japonske kroglice so šle skozi evolucijo dizajnov, originalne pa so bile izdelane iz kovine ali lesa. Ženska si lahko kroglico vstavi v vagino in jo pusti tam med spolnim odnosom. Tako sebi in partnerju poveča vznemirjenje. Kroglice so se hitro razvile v več kroglic, ki so med seboj povezane z verižico ali trakom iz svile, ki omogoča enostavnejše izvlečenje. Hkrati več kroglic pomeni tudi večjo stimulacijo, ko kroglici v vagini udarjata med seboj. Nekatere ženske so imele kroglice vstavljene cel dan, da so nenehno vzburjale ali pa so enostavno sedle na stol in se pomikale naprej in nazaj dokler niso dosegle orgazma.

Kovinske kroglice

Japonske, vaginalne ali geisha kroglice 2Kroglice so izdelane iz kovine in merijo v premeru cca. 2 cm. Kroglice so dokaj težke zaradi česar jih čutite, ko so vstavljene, niso pa tako moteče, da bi bile neudobne. Polirana površina kroglice dobro prenaša toploto in vlaženje, zato enostavno zdrsnejo v vagino in se udobno premikajo. Če jih imamo vstavljene med spolnim odnosom, kombinacija trenja, penetracije, premikanja kroglice proti zunanji steni vagine in pomikanje penisa partnerja vodi k skoraj neopisljivemu vzburjenju (pri tem je potrebno paziti le, da kroglic ne potisnemo preglobo in jih kasneje ne bi mogli odstraniti). Zelo primerne so tudi za nošenje dlje časa skupaj, saj njihovo pomikanje vznemirja, orgazem za tem, pa je lahko resnično izjemen!

Moderne vaginalne kroglice

Japonske, vaginalne ali geisha kroglice 3Japonske ali vaginalne kroglice so narejene iz modernih materialov – npr. silikon, lateks… V zunanjo kroglico je vstavljena še ena kovinska kroglica, ki se premika v kroglici medtem, ko so kroglice vstavljene. Kroglice so lahko povsem okrogle ali pa rahlo ovalne. Med seboj so povezane z vrvico, imajo pa tudi vrvico s katero jih enostavneje izvlečemo. Kroglice so idealne, če jih želite imeti vstavljene medtem, ko ste zunaj v mestu, če seveda zdržite biti vzburjeni toliko časa brez predaha! Ko se premikate, te kroglice povzročajo vibracije, vaša “muca” se stiska in ovija okrog njih, vse skupaj pa povzroča vznemirjenje, ki ga lahko opišemo le kot edinstveno ženstvenega.

Vaginalne kroglice so zelo primerne tudi za izvajanje Keglevih vaj. Kroglice vstavljene v vagini ponavljajoče stiskamo z vaginalnimi mišicami, kar poveča pretok krvi v notranje stene in v “noge” klitorisa kar naredi vaje zelo podobne masturbiranju. Ženska, ki je dovolj spretna pri izvajanju Keglevih vaj, se lahko že samo z vajami privede do orgazma, ko pa dodamo še vaginalne kroglice lahko pričakujemo močno vzburjenje.

Uporaba vaginalnih kroglic je zelo enostavna. Potisnemo jih v vagino tako globoko, da jih lahko stisnemo z vaginalnimi mišicami. Ker bodo notranje stene nožnice stimulirane, se bodo začele krčiti in nabrekati, kar pomaga zadržati kroglice na mestu, vaše telo pa se bo refleksno začelo odzivati in nezavedno boste stiskali mišice in povečevali razvnemanje in užitek. In nihče ne bo vedel, da imate vstavljene kroglice!

Legenda

Napisano je, da je stoletja nazaj, pametna japonska ženska, možno tudi, da iz obupa, da bi zadovoljila svoje seksualne potrebe, razvila tehniko za masturbacijo. Ko je japonska ženska želela sprostiti svojo seksualno napetost, je posegla po majhni, v pliš odeti skrinjici in ven vzela dve majhni kovinski kroglici. Ti kroglici je nato vstavila globoko v vagino. Ženska bi nato legla, ali pa bi se za večje vzburjenje gugala na stolu. Nežno bi krožila z boki, da bi se vstavljeni kroglici srečevali v njej in povzročali senzualne vibracije, ki bi se prenašale navzven na celotno vagino, klitoris, sramne ustnice navznoter proti maternici. Včasih bi japonska ženska te počasne gibe izvajala ure dolgo. Plavajoč od enega orgazma k naslednjemu.

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close