Navodilo za uporabo vibracijskih igračk

Navodilo za uporabo vibracijskih igračk

Navodilo za uporabo vibracijskih igračk

Čestitke ob nakupu vaše vibracijske erotične igračke. Dobra izbira! Ta visoko kvaliteten izdelek se lahko uporablja kot masažna in stimulacijska naprava med predigro, za samozadovoljevanje ali kot dodatek za popestritev med spolnim odnosom.
S temi odili vas želimo seznaniti s koristnimi navodili in vam podati nekaj nasvetov kako ravnati in uporabljati ta kvaliteten izdelek. Ta navodila smo pripravili tudi zato, da vam bo ta erotična igračka prinesla čim več užitka z različnimi načini uporabe.

Navodila za vstavljanje baterij

1. Prosimo, preverite navodilo na embalaži ali so baterije izdelku že priložene ali ne in katere in koliko baterij potrebujete za izbrani izdelek
2. Med spodnjimi sličicami poiščite sliko, ki ustreza tipu vašega izdelka in vstavite baterije tako kot kaže slika

Navodilo za uporabo vibracijskih igrack

3. Preverite, da so kontakti baterij čisti in sijoči, da bo kontakt z baterijami optimalen
4. Ne krajšajte kontaktov in ne poskušajte jih podaljšati z npr. žico
5. Preverite, da ste baterije vstavili pravilno v prostor za baterije ( + in – )
6. Uporabite le nove ali ponovno napolnjene baterije, ne kombinirajte starih, že uporabljenih in novih baterij
7. Po uporabi vaše erotične igracčke odstranite baterije, saj boste tako podaljšali življensko dobo baterij in preprečili korozijo, ki lahko nastane znotraj prostora za baterije zaradi pojava vlage
Navodila za uporabo in ravnanje z vibracijsko erotično igračko:
1. Očistite erotično igračko pred prvo uporabo in nato po vsaki uporabi s toplo vodo in milom, uporabite lahko tudi posebno čstilo izdelano za ta namen.  Pozor – ne pozabite, da je vaša erotična igračka električen izdelek in da vlaga v prostoru za baterije lahko povzroči okvaro
2. Na površino vibracijske erotične igračke nanesite zadostno količno vlažilnega gela (igračka naj bo vlažna, gel pa naj ne teče z nje). Pazite, da ne boste z vlažilnim gelom prekrili stikala in prostora za baterije, saj lahko to vodi k motnjam v delovanju vaše erotične igračke. POMEMBNO: Uporabljajte le na vodni osnovi izdelane vlažilne gele! Silikonski vlažilni geli in vlažilni geli izdelani na oljni osnovi lahko povzročijo razpad materiala!
3. Ko ste nežno vstavili ali namestili izdelek, pazljivo pritisnite ali obrnite gumb za hitrost vibriranja in izberite željeno hitrost vibriranja oz. izberite funkcijo s kontrolne enote, ki jo želite uporabiti. Pritiskajte, obračajte ali potiskajte gumb za nastavitev hitrosti počasi in previdno, ne na silo.
4. Po uporabi erotično igračko izključite in jo počasi izvlecite ali odmaknite iz/od vašega telesa.
5. Vibracijska eroticna igracka naj se ohladi preden jo spravite
6. Vašo erotično igračko shranite na čistem, hladnem in suhem mestu, saj lahko vlaga povzroči poškodbe baterij in motorčka. Ne puščajte izdelka na direktni sončni svetlobi!
7. Vibracijsko erotično igračko shranjujte ločeno od ostalih izdelkov izdelanih iz razlicnih materialov, da se izognete kemični reakciji med različnimi materiali

Navodilo za uporabo vibracijskih igračk: Opozorila in splošni naveti

1. Shranite izven dosega otrok!
2. Ne uporabljajte vibracijske erotične igračke na mestih kjer je koža obolela, vneta ali poškodovana.
3. Z vašo erotično igračko se ne dotikajte drugih ljudi, da se izognete prenosu bolezni in infekcij.
4. Na embalaži pazljivo preberite opis materiala iz katerega je erotična igračka izdelana, da se izognete alergijskim reakcijam – npr. alergija na lateks in podobne alergije.
5. Pri vibracijskih erotičnih igračkah, ki niso vodotesne pazite, da se baterije, prostor za baterije in stikalo ne zmočijo.
6. Pri vodotesnih vibracijskih erotičnih igračkah pazite, da ste po vstavljanju baterij prostor  za baterije tudi dobro zaprli.
7. Če se vibracijska erotična igračka pregreje, jo takoj izključite in počakajte, da se popolnoma ohladi preden jo ponovno uporabite.
8. Pazljivo ravnanje in uporaba vibracijske erotične igračke vas varuje pred poškodbami in nesrečami.
9. Ne grejte ali hladite izdelka veliko razen takrat, ko je to izrecno priporočeno.
10. Ne upogibajte in/ali raztegujte vibracijske erotične igračke premočno. Nikoli ne uporabljajte sile.
11. Vibracijsko erotično igračko uporabljajte izključno kot masažno in/ali stimulacijsko napravo med predigro, za samozadovoljevanje ali za popestritev med spolnim odnosom in ne za katerikoli drug namen.
12. Prodajalec ne odgovarja za poškodbe izdelkov, ki nastanejo pri neprimerni in/ali nepravilni uporabi.

Navodilo za varovanje okolja:  prosimo, da embalaže ne zavržete, ampak jo reciklirate
Ravnanje z baterijami: baterije ne sodijo v vaš gospodinjski smetnjak!
Ker ste uporabnik baterij je vaša dolžnost tudi, da jih odvržete v za to posebej nameščene zbiralnike starih baterij.

Reklamacije

Reklamacije upoštevamo le v primeru, ko je jasno razvidno/dokazljivo, da se je napaka pojavila/nastala zaradi tovarniške napake pri izdelavi izdelka. Reklamacije ne upoštevamo v primeru, ko se napaka pojavi/nastane zaradi nepravilne in/ali neprimerne rabe, zlorabe izdelka in/ali malomarnosti.

Želimo vam veliko užitkov!

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Izdelek je bil dodan v vašo košarico.

Nazaj v trgovino Poglej košarico