Postanite poreden ljubimec & ljubimka

Postanite poreden ljubimec & ljubimka

Postanite poreden ljubimec & ljubimka

Vam je v postelji dolgčas? Si želite vnesti nekaj svežine v vaše spolno življenje pa nimate prave ideje?

Bondage oz. privezovanje je ena izmed priljubljenih igric med heteroseksualnimi pari. Prostovoljno se pustijo privezovati pripadniki obeh spolov, ena izmed raziskav s področja spolnosti pa je pokazala, da je biti privezan/zvezan med spolnim odnosom tudi druga najpogostejša moška spolna fantazija.
Ne, s tem ne mislimo na S/M igrice, bičanje, vrvi in polne omare usnjenih oblačil in posebne opreme…

Vse kar potrebujete je nekaj, s čimer boste lahko privezali/zvezali vašega partnerja. Uporabite lahko mehko obložene lisice, trakove za privezovanje – priljubljeni so mehki, žametni ali satenasti trakovi.

Ker gre pri privezovanju tudi za to, da vklopimo vse naše čute, uporabite masko za oči ali mehak šal iz satena ali svile in partnerju prekrijte oči. Ljudje ob tem, ko ne vidimo, veliko bolj uporabljamo ostale čute – vonj, sluh otip… Sedaj lahko partnerja razvajate in stimulirate na skoraj neskončno načinov. Bodite kreativni, uporabite erotične igračke…, naj bondage postane vaš fetiš!

Priljubljenost tovrstnih igric je tolikšna, da so proizvajalci erotičnih izdelkov privezovanju posvetili posebno pozornost in nastalo je veliko izdelkov za privezovanje.

Kolekcije izdelkov za privezovanje vsebujejo različne kombinacije mehkih lisic, trakov za privezovanje, dodali so tudi maske za oči, perje za stimulacijo erogenih točk …
Privezovanje lahko postane del vašega spolnega življenja iz različnih razlogov, pomembno pa je, da si partnerja zaupata ter delita željo in užitek v tem.

In kaj svetujejo izkušeni?

Za vzdušje lahko uporabite glasbo, vendar naj ne bo preglasna. Zvezani in »slepi« (s prevezanimi očmi) se bo lažje osredotočil na vaše stimuliranje ob tišjih zvokih okrog njega.

Uporabite sveže sadje, vendar pazite, da je narezano na majhne koščke v velikosti enega grižljaja. Partnerja lahko vzburjate, s prsti potujete po njegovem telesu, se približate njegovim ustnicam, ko pa bo želel posesati vaše prste, mu v usta vtaknite sladko češnjo ali košček jagode…
Zvezanega partnerja dražite, božajte, uporabite erotične igračke, masažno olje, lubrikante…


Pripravite si svojo »skrinjo zakladov«. Pripomočke, ki jih boste uporabili, shranite v posebno torbo in pazite, da partner ne vidi vsebine. Stavite na presenečenje – partner ne bo že vnaprej vedel kaj boste uporabili, zato bo erotični naboj toliko večji in zagotovo ga boste pripeljali do nepozabnega orgazma!

Oralni seks je »obvezni« del med spolnimi igricami s privezovanjem!

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close