Erekcijska črpalka

Erekcijska črpalka

Erekcijska črpalka

Erekcijska črpalka: kako deluje in čemu je namenjena

Erekcijska črpalka je primarno namenjena moškim z motnjami erekcije. Ob redni uporabi pa ima tudi dobrodejen učinek na velikost penisa – po nekaj mesecih redne uporabe boste opazili vidno povečanje svojega “orodja”. Poleg večjega penisa se občutno izboljša tudi erekcija.
Mehanske vakumske črpalke povzročijo vakuum, ki potegne kri v spolni ud in tako povzročijo erekcijo. Naprava je sestavljena iz treh sestavnih delov: plastičnega valja, v katerega vstavimo spolni ud, črpalke, ki črpa zrak iz valja in elastičnega obročka, ki ga namestimo na koren spolnega uda za vzdrževanje erekcije, ko odstranimo valj.

Erekcijska crpalka 1
Vakumska črpalka povzroči vakuum okrog spolnega uda, kar potegne kri v brecili.

Na sliki je prikazan:
a) plastični valj, v katerega vtaknemo spolni ud
b) črpalka, ki črpa zrak iz valja
c) elastični obroček, ki ga nataknemo na koren spolnega uda in ki preprečuje odtok krvi  ter tako vzdržuje erekcijo, ko odstranimo valj

Deset osnovnih nasvetov za učinkovito in varno uporabo erekcijske črpalke:

1. Erekcijske črpalke delujejo na vakuumskem principu in brez kemijskih pripomočkov. Pri pravilni uporabi ni stranskih učinkov.
2. Ko namestite črpalko na penis, mora biti stik med tesnilom in kožo popoln. Predolge in pregoste sramne dlake lahko motijo postopek utrjevanja, zato jih je priporočljivo skrajšati ali še bolje –  obriti.
3. Uporaba lubrikanta je obvezna. Brez lubrikanta bo bolelo.
4. Ne pretiravajte s pumpanjem. Ko penis doseže maksimalno erekcijo, jo zadržujte nekaj sekund, nato pa odprite ventil oziroma spustite zrak v črpalko.
5. Ta postopek prvi teden ponavljajte 5-10 minut na dan. Postopoma čas podaljšujte.
6. Če se na penisu pojavi oteklina ali rdečica, z vadbo prenehajte.
7. Črpalke ne uporabljajte pri kakršnih koli težavah na spolovilu.
8. Ob redni uporabi naj bi se obseg in dolžina penisa povečala. Za koliko, je odvisno od posameznika. Prve spremembe bodo vidne po treh ali štirih tednih vadbe.
9. Po uporabi črpalko sperite s toplo vodo in milom.
10. Čeprav črpalka prvenstveno ni namenjena samozadovoljevanju, lahko z njo povečate tudi ta užitek.

Navodilo za uporabo črpalke:

Erekcijska crpalka 2Za vzpostavitev in utrjevanje erekcije
Na plastični del črpalke je nameščena iz lateksa izdelana manšeta. Penis premažite z lubrikantom, da dosežete prijeten občutek in, da se vam manšeta ne »prilepi« na kožico. Črpalko pritisnite na predel pubisa, s pumpico pa regulirate jakost tlaka v črpalki, dokler ne dosežete zadovoljive erekcije. Ko je erekcija dosežena, potegnete črpalko s penisa. Erekcija nastane s povečanim dotokom krvi v penis.

Študije so pokazale, da je za uporabno erekcijo potrebno od 30 sekund do 7 minut delovanja. Priporočena jakost vakuma je od 175 do 380 nmGh.

Za povečanje penisa
Postopek je enak, vendar namesto, da črpalko odstranite, skozi varnostno odprtino spustite zrak iz črpalke in s pumpico ponovno izsesajte zrak iz črpalke.
Na ta način “vadite”, penis pa se izmenično krči in razteza. Nekateri strokovnjaki trdijo, da bo penis pridobil obseg in dolžino pri redni dnevni uporabi cca. 10 minut na dan. Pozitivni rezultat  ni zajamčen saj je v veliki meri odvisen od posameznikove starosti in fizične kondicije. Priporoča se, da se vakumska črpalka uporablja redno, vsak dan 10 minut, 2 – 3 mesece.
Vse črpalke dosegajo rezultate, čas za dosego rezultata pa je različen in odvisen od starosti in fizične kondicije posameznika, še posebej to velja za uporabnika z neozdravljivimi poškodbami kot je npr. impotenca zaradi poškodbe hrbteničnih vretenc.

Navodilo za uporabo črpalke – splošno:
  • namažite penis z lubrikantom
  • vstavite ga v odprtino črpalke
  • s palcem leve roke zatisnite varnostno odprtino
  • s pumpico iztisnite zrak iz črpalke, da ustvarite vakuum

Postopek naj traja od 30 sekund do 7 minut, da dosežete zadovoljivo erekcijo. Ko dosežete erekcijo, odstranite črpalko. Na koren penisa lahko namestite erekcijski obroček, ki bo zadrževal erekcijo.

Opozorilo:  Če imate težave z erekcijo, se pred uporabo črpalke posvetujte z zdravnikom, saj je le ta lahko posledica nekaterih pogostih bolezni kot je npr. diabetes, multipla skleroza, ciroza jeter ali alkoholizem.
Uporabljajte najnižjo jakost vakuuma, ki je potreben za zadovoljivo erekcijo. Če se pojavijo bolečine, prenehajte z uporabo (črpalke ne uporabljajte pod  vplivom alkohola in/ali drog).

Nepravilna uporaba lahko povzroči trajne poškodbe penisa!
Uporaba črpalke je omejena na 30 minut. Ne zaspite s črpalko nameščeno na penis –  nadaljna uporaba lahko povzroči trajne poškodbe penisa. Med posameznima uporabama naj preteče vsaj 60 minut. Uporabite najmanj tesno črpalko, ki že ustvari zadovoljivo erekcijo. Črpalke ne uporabljajte pod vplivom alkohola in/ali drog. Črpalka se ne uporablja kot sredstvo za kontracepcijo. Pogosta uporaba črpalke lahko povzroci modrice na korenu penisa (na mestu kjer se stika s pubisom).
Previdno – manšeta črpalke je izdelana iz naravnega lateksa, alergični na lateks naj je ne uporabljajo!

Izberi erekcijsko črpalko

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close