Hydromax 7 navodilo za uporabo

Hydromax 7 navodilo za uporabo

Hydromax 7 navodilo za uporabo

Hydromax 7 črpalka je udobna, varna in naravna metoda za povečanje penisa v zasebnosti vašega doma (v kopalnici). Izdelana je tako, da jo uporabljate v kopalni kadi oz. pod tušem.
V samo nekaj tednih, pri uporabi 15 – 20 minut dnevno, boste z Hydromax 7 črpalko pridobili debelejši, daljši močnejši in večji penis! Imeli boste trdnejšo in močnejšo erekcijo. Hydromax 7 črpalka pomaga tudi pri motnjah erekcije, prezgodnji ejakulaciji in Peyronijevi bolezni.

Čemu je namenjena


• Poveča penis za 2 – 5 cm
• Poveča obseg penisa
• Vpliva na vašo samozavest
• Poveča seksualno vitalnost
• Intenzivira vaš orgazem
• Popravi ukrivljenost penisa
• Pomaga pri prehitri ejakulaciji
• Pomaga pri motnjah erekcije
• Lahko pomaga pri Peyronijevi bolezni

Hydromax 7 navodilo za uporabo
 1. V črpalko nalijte toplo vodo, več kot je vode, več tlaka ustvari
 2. V črpalko potisnite penis, črpalko pa potisnite proti telesu do predela pubisa, da začutite vakum. Odvečna voda bo iz črpalke iztekla na zgornjem delu črpalke. Črpalko nekajkrat potisnite proti telesu, da iz nje odstranite ves zrak in ustvarite pravšnji vakum.
 3. Sedaj samo sedite in počakajte, da Hydromax 7 opravi svojo nalogo.
 4. Vsakih 4 ali 5 minut ponovno potisnite črpalko navzdol, da povečate pritisk. Ker se bo vaš penis širil, bo odvečna voda iztekala skozi vrh črpalke vsakič, ko jo boste potisnili navzdol. Ob vsakem črpanju boste dosegli točko, ko bo manšeta črpalke popolnoma stisnjena in ste dosegli maksimalni pritisk.
 5. S črpalko črpajte do optimalnega vakuma – to je takrat, ko iz nje ne priteče več voda, ko jo potiskate navzdol.
 6. Če je pritisk premočan, nežno aktivirajte ventil na vrhu črpalke in zmanjšajte pritisk.
 7. Po 20 minutah uporabe sprostite pritisk ( na vrhu črpalke je ventil) in snemite črpalko. Vstanite in rezultat bo viden takoj.
 8. Stojte pod tušem cca. 5 minut, da segrejete in sprostite genitalije.
 9. Črpalko napolnite z vodo.
 10. V črpalko vstavite penis in jo potisnite proti telesu, da ustvarite vakum. Odvečna voda bo iz črpalke iztekla na zgornjem delu črpalke. Črpalko nekajkrat potisnite proti telesu, da iz nje odstranite ves zrak in ustvarite pravšnji vakum.
 11. Nadaljni postopek je enak kot pri uporabi črpalke v kopalni kadi.

Priporočeno je, da se črpalko uporablja 1 x dnevno 15 – 20 minut. Najboljši rezultat boste dosegli, če boste črpalko uporabljali vsaj 3 x tedensko.

K nakupu Hydromax7 vodne črpalke

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!
Removed from Wishlist

Nakupovalna košarica

close