Moška točka G in masaža prostate

Moška točka G in masaža prostate

Moška točka G in masaža prostate

Moska tocka G in masaza prostate 1

Ste vedeli, da imajo tudi moški točko G? Moška točka G je prostata. To je žleza, ki leži približno pet do sedem centimetrov od zadnjične odprtine na sprednji steni analnega kanala in neposredno pod mehurjem. Velika je kot velik kostanj. Čeprav je njen osnovni namen proizvodnja semenske tekočine, prostata ne prispeva le k reprodukciji, temveč lahko moškega pripelje celo do erekcije in vrhunca. Masaža in dotikanje prostate nekatere moške pripeljejo do najmočnejših orgazmov, kar so jih kdaj izkusili, poznavalci pa pravijo, da dobro vpliva tudi na zdravje prostate.

Številne kulture so skozi stoletja uporabljale to metodo za odpravljanje spolne disfunkcije in za užitek. Rezultat masaže prostate je povečano izločanje semenske tekočine, poveča pa se tudi pretok krvi, ki prinaša svež kisik in hranilne snovi. Izdelki za masažo prostate so oblikovani posebej za ta namen, saj prinaša spolni užitek, “stranski učinek” tega pa je pogosto bolj zdrava prostata kot pred uporabo teh izdelkov.
Masaža prostate je pogosto koristna za moške s težavami s prostato in motnjami na področju spolnosti.

Moška točka G in masaža prostate: 7 korakov za masažo prostate

1. korak
Sprostite se in globoko dihajte. Dobre stvari se zgodijo tistim, ki vadijo! Vse skupaj začnite z nekaj globokimi vdihi in občutite kako vsak dih vstopa in izstopa iz telesa. Sprostite vse vaše mišice in ne imejte nikakršnih pričakovanj povezanih z masažo prostate. “Odpihnite” vse stereotipe o moški spolnosti.

2. korak
Ta del je popolnoma odvisen od vas! Posvetite se predigri. Naredite vse česar se spomnite vi in vaš partner. Poskusite s stvarmi, ki ne vključujejo penisa, dokler niste popolnoma pripravljeni. Naj bo počasi in z občutkom.
Analna odprtina se ne vlaži po naravni poti, zato je pomembno, da izdatno navlažite anus in igračko za masažo prostate. Prostata potrebuje nekaj časa, da se “ogreje” in dobro prekrvavi, zato si vzemite čas.

3. korak
Vstavite igračko za masažo prostate. To lahko storite sami, je pa lahko zelo vznemirljivo, če to namesto vas pravilno stori vaš partner. Bodite zelo pazljivi! Analno tkivo je zelo občutljivo! V pomoč vam bo, če je kdo izmed vaju to že počel, saj ve kakšen občutek lahko pričakuje, ni pa pravilo. Ves čas zagotavljajte zadostno vlaženje.
Stimuliranje anusa: stimuliranje anusa pred vstavljanjem igračke za masažo prostate je zelo dobrodošlo. Lizanje in nežno drgnjenje analnega področja medtem, ko nežno stimulirate penis bo pomagalo k sprostitvi analnih mišic. Počnite tisto, kar vzburja vas in vašega partnerja.
Med vstavljanjem igračke dihajte enakomerno in globoko, sprostite analne mišice med vsakim izdihom.

Pozicija

Igračka za masažo prostate se lahko vstavi medtem, ko on kleči na kolenih in se naslanja na roke, kar je lahko tudi zelo vznemirjujoč položaj. Ostali položaji so še leže na boku z rahlo upognjenimi koleni, ali sede na svojih nogah (s pokrčenimi koleni). Izberite položaj v katerem se počutite najbolj udobno. Ne pozabite na zadostno vlaženje igračke za masažo. Položaj sede ali na boku omogoča tudi enostaven dostop do vseh delov vašega telesa kjer vas partner lahko vzburja.

Dihanje

Med vstavljanjem igračke dihajte enakomerno in globoko, ob vsakem izdihu sprostite analne mišice. Igračko vstavite v celoti in jo pozicionirajte, da vam bo udobno. Nadaljujte z erotično igro, čim manj se dotikajte penisa, vendar zagotovite erekcijo. Nadaljujte s takšnim načinom stimulacije, ki vam najbolj ustreza. On naj se skoncentrira na občutke okrog prostate in zadnjičnega dela.

4. korak
Pravilno dihajte in občutite vznemirjenje, privajajte se na občutke. Igrajte se in preizkusite različne občutke, ki jih povzroči različna stimulacija.

5. korak
Ko se počutite udobno z vstavljeno igračko, lahko začutite nabrekanje prostate proti igrački. Prostata se polni s krvjo in nabreka in zato jo lahko občutite. Zaradi tega bo prostata izločala več tekočine in boste doživeli močnejši orgazem. Krčenje analne mišice bo delovalo na konico igračke in na ta način tudi na prostato. Poskusite stisniti mišico ob vdihu in jo sprostiti ob izdihu. Neizurjena mišica se bo verjetno krčila naključno kar je dobro. Efekt se bo občutil na prostati.
Igrajte se s stiskanjem mišice in poizkušajte kakšen je občutek z dolgim stiskom, krajšim stiskom, močnejšim stiskom… Nenadzorovani stiski so dobrodošli, saj stimulirajo prostato. Nadaljujte tudi s stimuliranjem ostalih delov telesa. Poskusite vse združiti v ritem.

6. korak
Sedaj lahko v igro bolj vključite penis. Počnite karkoli si zaželite in raziskujte občutke. Tukaj ni nobenih pravil, zato si najdite svoje tehnike in točke za vznemirjenje. Večina občutkov se na tej stopnji še stopnjuje. Užijte jih v polni meri!

7. korak
Vadite. Preizkušajte različne stvari; pobrskajte po forumih, pogovorite se z drugimi ljudmi. Izkušnje moških z masažo prostate so zelo različne, vendar so občutki skozi proces zelo podobni. Če iz kakšnega razloga ne uživate, poskusite ponovno naslednji dan. Vaja dela mojstra in ne pozabite – masaža prostate je užitek, ki bi si ga moral privoščiti vsak moški.

Moška točka G in masaža prostate: Masaža prostate s prstom

1. Ko se pripravljate na analno raziskovanje je obvezna uporaba lubrikanta. Imejte ga pri roki. Na prst lahko nataknete kondom ali rokavice iz lateksa. Ne samo, da je higiensko, pač pa je površina tudi bolj gladka in drseča. Prepričajte se, da imate kratke nohte, da ne boste poškodovali notranjih sten analnega kanala.
Zaželjeno je, da je partner rahlo vzburjen, preden mu karkoli vstavljate analno. Prostata nabrekne, ko je moški vzburjen in tako jo je laže otipati. Tudi njegove analne mišice bodo bolj sproščene, če bo vzburjen.

2. Navlažite analni predel in tudi vaš prst. To je lahko del predigre in vzburjanja.
Moska tocka G in masaza prostate 2
3. Nežno vstavite prst. Bodite nežni, še posebej, če je to prvič! Medtem, ko mu stimulirate penis, stimulirajte tudi analni predel. Počasi vstavite prst, ga izvlecite in ponovno vstavite. Prepričajte se, da je s partnerjem vse v redu. S stalnim stimuliranjem njegovega penisa boste verjetno zagotovili tudi njegovo sodelovanje. Sedaj počasi vstavite prst do konca in ga počasi obrnite.

4. Na sprednji strani ob penisu boste našli majhno okroglo grbino. Je približno 5 cm globoko, zato nežno obračajte prst dokler je ne začutite. Nežno jo masirajte in preverite kaj občuti partner. Moral bi občutiti užitek. Stopnjujte stimulacijo in hitrost in preverjajte partnerjeve občutke.

5. Ostalo pa že veste! Igrajte se in preizkušajte kaj čutite, kaj vam je v užitek, kaj vam je všeč in kaj vam ni… Zapomnite si – vaja dela mojstra. Če vam ni uspelo prvič se ne vdajte in poskusite ponovno.
Zdravstveni in varnostni vidik masaže prostate s prstom: največje tveganje pri masaži prostate s prstom je natrganje nežnega tkiva analnega kanala z nohtom ali preveč silovitim drgnenjem. Zapomnite si – nežno in počasi. Tveganje za okužbo z bakterijami je zelo majhno. Po masaži dobro umijte prst s toplo vodo in milom. Uporaba kondoma ali rokavic bo pomagala preprečiti okužbo z bakterijami.

6. Prst iz analnega kanala prav tako izvlecite nežno in počasi.
Vlaženje: pri analnih igricah vedno uporabite lubrikant!

Tuširanje: klistiranje pred masažo prostate vas lahko “reši” pred zadrego. Analni tuš za klistiranje lahko kupite v erotični trgovini, ravnanje z njim pa je zelo enostavno. Uživajte!

Moška točka G in masaža prostate: Zdravstveni vidik masaže prostate

Skozi stoletja so masažo prostate izvajali za odpravo težav s prostato in kot pomoč pri impotenci. Med drugo svetovno vojno so zdravstveni delavci izvajali masažo prostate kot zdravljenje “medenične zamašenosti” pri vojakih, ki več mesecev niso imeli spolnega odnosa. V začetku 20. stoletja pa so celo prodajali kovinski pripomoček s katerim so ženske izvajale masažo prostate svojemu možu.
V zadnjih letih so medicinski časopisi objavljali članke, ki masažo prostate priporočajo kot način zdravljenja pri neplodnosti, kroničnemu prostatitisu in benigni hipertrofiji prostate.

Moska tocka G in masaza prostate 3Izdelki za masažo prostate

Izdelki namenjeni masaži prostate imajo posebno obliko, da se anatomsko prilegajo in udobno objamejo prostato. Izdelek se giblje v harmoniji z gibanjem vašega telesa in zagotavlja stimulacijo prostate, analnega kanala in presredka hkrati. Kombinacija stimuliranja teh treh točk hkrati zagotavlja močnejši, daljši in intenzvnejši moški orgazem.

Lolita erotic shop e-novice

Prijavi se na naše E-novičke

Prijavi se na naše e-novičke, da boš pravočasno obveščen o novo prispelih izdelkih, posebnih ponudbah in ostalih popustih. Ob prijavi dobiš na svoj elektroski naslov kupon za 10% popusta za tvoj prvi nakup.
Izdelek dodan!
Izdelek je že na seznamu želja!

Izdelek je bil dodan v vašo košarico.

Nazaj v trgovino Poglej košarico